pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Efendim, Jari Mäenpää ayrıldıktan sonra bizi endişelere sürükleyen ve Victory Songs ile çok da haksız olmadığımızı gösteren Ensiferum, uzun süredir beklenen albümü From Afar'ı en sonunda piyasaya sürdü. 1. By the Dividing Stream 2. From Afar 3. Twilight Tavern 4. Heathen Throne 5. Elusive Reaches 6. Stone Cold Metal 7. Smoking Ruins 8. Tumman Virran Taa 9. The Longest Journey (Heathen Throne Part II) Bu da albüme adını veren şarkıya ait video: Görüleceği üzere şarkı çok sağlam, basit gıy gıy melodiler değil zımba gibi rifflerle süslenmiş, insanı yine coşturabiliyor. :D Basçı abimin de klipteki performansını tebrik ettim, yüreğini koymuş ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 esiferum kötü iş yapmadı ki petri'yle yola devam etmeye başladıktan sonra. daha dinlemedim bu albümü ama umutluyum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar