C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Hürriyette yayınlanan habere yapılan bir yorum dikkatimi bir yhayli çekti sonuna kadar okumaya çalıştım muhuaha manyağına döndüm. ipek ipek 20/09/2009 - 22:25 muhhhaahhaa galiba zuhhahhaaa fenerbahceli muhahhhaa olabilmek zuhaahhhaaa icin muhhhaaaahhha böyle zuhhaahhhaaa sacma muhahhaa sapan zuhaahhhaa ve futbolla muhahhhaaa alakasiz muhahhha cocuksu zuhhaahhhaa yorumlar muhahhaaa yapmak zuhaahhhaaa gerekiyor muhhaaaa şifreyi çözdüm sanırım ama lan Levent gs1961 20/09/2009 - 22:21 KENDIKENDIME DEDIMKI FENER5CE AVRUPADA FUTBOLDA PEK BASARILI OLAMIYOR .ACABA DEDIM SU UEFA'YA SORSAK BIR MUHAHAMUHAHA PUHAHAHA KUPASI DÜZENLERMI ? SIZIN TAKIM GARANTI HER SENE 1. OLUR. nisan yağmurları (Tüm Yorumları) 20.09.2009 22:11:46 Heytttttttttt hişştttttttt cin conlara bakın hele meydanı boş bulmuşlar:) Sedat ve Alper'e karşı ittifak olmuşlar... FENERBAHÇE taraftarına ittifak ha? İlahi güldürmeyin beni zuhaaaaaaa.... muhahahahahaa:))))) Sayın yorumcular ben de Twente maçından sonra meşhur olmak istiyorum o yüzden burdayım.)) for real (Tüm Yorumları) 20.09.2009 22:08:58 sn. çağatay ismail, malesef yorum yapanların yaş sınırı yok, bilgisayarı olan yorum yapıyo işte yapacak bişey yok. Çağatay ismail (Tüm Yorumları) 20.09.2009 21:49:30 büyük ihtimalle ahmet (d)ağlar ilk okul çağlarında bir çocuk Yorumlar hep böyle adam akıllı cevap yazınca yayınlamıyorlar. Objektif yorumlara alrejisi var demokrasi diye bağıran bu Hürriyet'in ayrıca bilesiniz. Akp'ye küfrediyorum allah belalarını versin yazıyosn hemen yayınlıyorlar. Diğerlreine laf ettirmiyorlar tarafsız habercilik miş şeyimin habercileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 türünün tek örnegi "da vinciYE" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 açeydim kullarımi dur diyeydim. yapma diyeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar