hitler- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Merhaba , Çok eskiden bir tane bayram reklamı vardı. Çocuk esirgeme kurumundaki bir tane çocuk erkenden kalkar ve o esnada barış manço'nun bugün bayram şarkısı çalmaktadır.Tam emin değilim ama kent'in reklamıydı sanırım. Ne zamandır arıyorum , yardımcı olabilir misin acaba ?
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi youtubeda bulamadıysan onu bulsa bulsa bi tek alkışlarlayaşıyorum.comdakiler bulabilir. adamların bikaç yöneticisi televizyonlarda çalışıyo sanırım bu ara piyasada ne kadar öyle şey varsa onlar veriyo.
forçen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 videoyu bulamadım ama aradığın video kent in 2003 yılındaki reklamı. belki buşekilde bulman kolaylaşır ps: sanırım yönetmeni selim demirdelen miş
hitler- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 çok saolasın. buldum.. yönetmenin ismi çok yarımcı oldu. merak edenler için , http://www.videorandum.com/video/2457/Kent-%DEeker--Bayram--%C7ocuk-Esirgeme-Kurumu saygılar.
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hitlerin bile seveceği bir reklam olmuş
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hitler- said: çok saolasın. buldum.. yönetmenin ismi çok yarımcı oldu. merak edenler için , http://www.videorandum.com/video/2457/Kent-%DEeker--Bayram--%C7ocuk-Esirgeme-Kurumu saygılar. valla unutmuşum bu reklamı. güzel oldu tekrardan hatırladım bende
hitler- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 faşist olmam duygusuz olduğumun anlamına gelmez : ) evet harika bir çalışma.
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ya bu reklam diilde yeni gösterimde olan bi bayram reklamı var sofrada ailcek oturuola anne cocuga 'ramazan kardesin nerde' dio sonra anne seslenio 'bayraaaaaam' işte o sırada bayram gelio ayran reklamı galibaa abiiiiiiiii hayatımda izlediğim en kötü reklam
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yaratıcılık dibe vurdu zaten son dönemlerde
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 çok çok güzel gerçekten teşekkürler reklam için.
hitler- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 elaidi said: çok çok güzel gerçekten teşekkürler reklam için. rica ederim dostum. forçen'in yardımı sayesinde böylesine güzel bir reklamı izleme fırsatı bulduk =)
Öne çıkan mesajlar