peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Perşembe yeni bir dizi başlıyor foxta sıkı dostlar diye Kadro bomba haluk bilginer , özkan uğur , sizi bilmem ama ben çok umutluyum bu diziden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Fuat güner diil lan özkan uğur o :D Ayrıca ikiside komedi dalında en sevdiğim oyuncular hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ya o değilde sen ekşideki peder zickler misin? Dürüst olmak gerekirse umarım değilsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 değilim yavrum onun özentisi basit bir avamım , ne oldu bi yazım hatası yaptık diye karizmam mı çizildi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Yoo ondan değil ekşide yeterince mide bulandırıyor bu nicke sahip eleman o yüzden sordum o sen misin diye. Hani öyleyse threadleri dikkatli seçip gireceğimde ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sen yinede hiç bir topikime girme ikimiz içinde daha rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bu dizi yeni değil ki. baya bi oynadı türkmax te geçen yıl. bi de peder zickleri severim ben :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 türkmaxda birkaç kere gördüm. Tek kelimeyle açıklayım. LAME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar