ucanterlik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 efenim mailime bi mail gedi rapid şifrenle 16 farklı kişi girmiş diye şifreyi değiştirdim fakat pcde virüs warsa yine çalabilirler kim yapmış olabilir sizce dış mihraklarınmı yoksa diş misvaklarının oyunumu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 phishing sitelerine yedirmişsindir belki de abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 gün içerisinde şifre çalışmıyordu bende kota doldu sandım sonra bi baktım email gelmiş şifre değişmiş yeniden çalma ihtimalleri warmı acaba nasıl kaptırdım anlamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi rapidshare gibi görünen site yapıyolar, sen de şifreni giriyosun o arada kapıyolar. onun üzerine rapidshare taklidi yapıp hesabınız korsan bişey indirdiğiniz için kapanmış diye mail atan bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar