Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assasin Bilgi Paylasim Basligi


Wolas

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Yeni arkadaslarin ozellikle su andaki haliyle Assassin acmalarini onermem. Havada Pvp si en kotu class oldugu halde gelen nerf'lerin ardi arkasi kesilmiyor. Aslinda CareBear'larin aglamalarindan dolayi yapilan pvp patch'leri direk assassinleri etkiledi.
Ornegin:
-Pvp damage 40% azaltildi. Ama zaten imba olan protection Shield ve Heal 40% azaltilmadi!
-1.2 patch'i ile silahlardan aldiginiz speed bonusunun sadece en yuksek olani ekleniyor. Yani 2 sword aldin birinde 14% oburununde 19% attack speed bonusu var. Senin bu iki silahtan alacagin toplam speed bonusu 19%. Armor, scroll ayrica ekleniyor ustune.
Bu benim dual sword hayallerimi yikti.
-Poison ucmayi engellemiyor. Ben bu karakteri acarken havada zayif oldugunu biliyordum ama poison'larim yere indirim diye dusunuyordum. Ama bu da yalan cikti.
- Magic resist eden skilin cool downu 30 saniyeden 1 dakikaya cikti. Zaten en dayaniksiz melee klassin birde bu tarz nerfler yapilinca, hero fight'larda mass pvp ortamlarinda iyice ise yaramaz hale geliyorsun.

Birde sacma bir sekilde Kore'de assassin critical multiplier'i 2.2 iken bizde 1.5 orda 40% pvp demage reduction da yok.
Havada Ambush ve aether hold calismiyor. Bir caster'a karsi 1 tane cc skiliniz var. Pain rune. Baska stun skilli yok. Onun icinde 5 tane rune stacklaman lazim adamin ustunde. Sadece lvl 45 de throw dagger mi oyle bir skill aliyorsun 20m. den stun ediyor. O da onemli bir skille ayni cooldown'u paylasiyor.

Diger class'lar gibi fortress savaslarina da tek basiniza giremezssiniz. Arkanizda Healer olmadan Aoe den cizbiz oluyorsunuz. Pve de de gruba damag'den baska birsey getiremiyorsunuz. Bir tek stununuz var onuda elite'ler 85% resistliyorlar.

Lvl50 Assasin PVP Guide:

If ambush fails -> gtfo
If stun lock fails -> gtfo
If target survives stun lock -> gtfo

If target is flying -> don't attack
If target is 2 or more -> don't attack
If target is templar -> don't attack
If target is glad -> don't attack
If target is cleric -> don't attack
If target is chanter -> don't attack
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hunty tamamen katılıorum sin. ciddi anlamda ezik artık pvp en kolay alınan veya ilk hedef biz olmaya başladık zaten bir mage abyss bizi tek yakalarsa vurmayı bile düşünmüyor üstümüze 4k dp boşaltımı zaten yerdeyiz glad. kasan birisiydim dostlarım ile tekrardan takılayım vs. diye gittik sin. aldık hata ettim diye düşünmeyede başladım sin kasmayı düşünen arkadaşlar bir daha düşünsün 50 lvl olunca ben nedne bu kadar eziğim vs. demesinler çünkü kesin olan birşey varsada sin. bir cacık olmaz bu oyunda ha grubun iyi sin. kullanmasınıda biliyorsan solo olmasada grup pvp iyi bir karakter ama nereye kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar assassin classı 2v1 yapamaması gereken bir class olması gerekiyor zaten. Zaten suikast yapmak için tasarlanmış bir class olarak yapılması gereken , rakibinin savunmasız oldgu bir anda iyi kurgulanmıs bir skill combosuyla hedefini en kısa zamanda indirmektir we bu classin tek amacı bu olmalıdır. Eger cengaver gibi 2 kişi ortasına atlayıp kesmeye çlışışıosanız o gladiatörün işidir( gerçi gladiatorlerde baya ezik olarak değerlendiriliyorlar ). Ben şuan 32lvlım , bilmiorm 50 lvlda bu class nasıldır ancak benim bu topicte gördüğüm şey , neredeyse herkesin classtan beklentisi , assassin kavramında bulunmuyor. Buarada gerçekten poison olayı rangerlardaki gbi uçmayı engellemesi lazım bencede. Bu mesajı cep telefonumdan yazdm , herhangi bir cümle düşüklüğü yada yazım hatası warsa kusura bakmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ucana kacana alayına gider yapıom suan 2v da kapısırım ama healer olmayacak. itemları dızdıkten karakterı oynamayı bıldıkten sonra sin de dıger class lar gıbı gayet guzel tamamen oynayanın bılgısıne dayanıyo yanlıs zamanlamada yanlıs stun skıllını atarsan nıye stun olmuyor dersın cunku stucklanmayan stun lar ve stucklanan stunlar olmak uzere 2 ye ayrılıyor. ayrıca adam sana accurancy stigması vermıs kullanıcan o stigmayı ama nıe stuni resist ettı derdın olmayacak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fatali'ye katılıyorum bu oyundaki assassinler gerçekten çok güçlüler. Tabi oynanışını ve skill mekaniklerini otutturmanız ve gerçekten karakteriniz üzerinde çok çok durmanız gereken bir class. diğer classlara baktığınızda hem skilleri olsun hemde PVP ve PVE deki oyun mantalitesine bakıcak olursa assassinlerin bu oyunda ayrı bir yeri ve farklı bir char olduğu apaçık ortada. Eğer ki sırf PVP için ilk kez assassin oynuyorsanız bu farkı anlamanız çok zor ama assassin classına alışık olanlar için oynanış bakımından eğlenceli ve akıcı. Assassin classında başarılı olmak için sadece oynamanız yetmiyor bunun yanında class hakkında araştırmalı ve her class grubuna ayrı taktikler geliştirmeli ve classların skillerinide öğrenmeniz lazım. Ayrıca stigmaların ve manastoneların seçimini dikkatli yapmanız yararlı olacaktır. Assassin clasına ezik diyen arkadaşlar için şunu söylemek istiyorum assassin classına aşık değilseniz bu classı oynayamazsınız. Saygılarımla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende tam bunu solicektim abi, her kelimesine katiliyorum.

cok lvl kasmadim, 30 um nihayetinde, ama pvp de zor vs denildi, denemek icin biseyler yaptim, lvl ima gore iyi sayilabilcek bir gear da yaptim, abyss e gidip biraz pvp yaptim, hatta istemeden oldu, beni sin gorup dalan arkadaslarla, teke tek de cok ciddi saglam dovusebildim, lvl i bana yakinsa, 2 ye tek yakalandigimda da 1 yada 2 kere oldum, bir iki sinde kactim vs.. en azindan birini aldim ole yattim vs :P

ama ben kendimi bildim bileli sin/rogue oynuyorum, tek alisamadigim, vanish tadinda biseyler olmayisi..

onun disinda bir sikintim yok..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stuck'lanan stuck'lanmayan stun'lar ne oluyor?
Tek bildigim Deadly poison ile god stone'larin stun oranlarinin stucklan'masi. Baska stuck hadisesi ne duydum ne gordum. Diger class'larin Anti CC skilleri veya Accuracy'nin yetmemesinden bahsediyorsan, stun stacking cok farkli bir anlam veriyor. Anlatirsan bizde ogrenir aglamayi birakiriz belki.
Hep ayni kisir mantik. End game gear'i giy. Her scroll, yemek etc... turlu buff ile buff'lan. Sorun su ki Karsindaki adam da ayni sekildeyse? Oldu ozaman Gorgos'ta Elyos Unity Guildinden Top 2 tane adam alalim Sorcerer ile Templar'i beraber kes.
Ben de cok Rogue tarzi class oynadim ama en garibi bu oyundaki. Rogue'den cok battle mage gibi. Aoc'daki Hox'un aynisi birtek aoe damage'i yok.
Hatta bu kisir mantiga destek olayim. Buyrun size Sin video'su
[hr]
Assassin'ler oyunun en OP Class'i.
[hr]

Inanmayan video'ya baksin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 video ile Sin. Op yaptınız yuh bende diğer class ayit videolar ekler onlar op derim sin. nasıl kullanılmasını biliyorum yerde pvp hadi neyse güçlüyüz ama benim için havada pvp iğrenç zevksiz ve mage sınıflara karşı o kadarda güçlü sayılmayız şahsen sorc. veya cleric karakterimin olmasını isterdim illaki bu oyunda op arıyorsanız cleric şaşmayın derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HUNTY



1)a stunın zamanı 5 saniye
b stunı 2 saniye

a stunı rakbe attık
1 sanıye kala b stunı atarsak +1 sanıye stun olmaz a yı kabul eder ama 4.5 sanıye sonra a stunını bozup b stunını atarsan bu ona 1,5 sanıye + stun saglar.

2)Adama ahethers attık herif havada 4 sanıye kalıyo diyelim son 2 sanıye kala 5sn stun atarsan dusmesı ıle açılması 1 olur cunku aethers hiç bi skill ile stcuklanmıyor.

3) dodgeladın 2 tane stun skillin açıldı yeterki atak hızına sahiosen once 1. ni sonra bı kac kere vurup 2. sını kullanabılırsın bırı bunlar birleşiyor

4) yürüyen adama ambush atabilmen ıcın ya oncelıkle acc basıcaksın sonra atıcaksın yada herıfın resisti 1.4k+ değildir die dua ediceksin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...