SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Selam sevgili pati ahalisi 24ünde hazırlık atlama sınavına giricem, genel olarak grammerdir kelime bilgisidir pek bi sorunum yok, fakat, essay yazımı ile ilgili sormam gereken şeyler var. Aslında sorularım da yok pek, ama dikkat etmem gereken şeyleri öğrenmek istiyorum sizden de. Essay olayını ciddiye almam lazım çünkü uludağ üniversitesi bu dalgaya önem veriyor. Yani onu adam gibi halledersem geri kalanıyla ilgili pek problem çıkarmıyorlarmış çok kötü olmadığı sürece. Googleda aradım bu arada, ama adam gibi bi sonuç, daha doğrusu nitelikli bilgi bulamadım. Girişidir gelişmesidir sonucudur onu ben de kestirebiliyorum zaten de, tecrübeli insanların bilgileri lazım bana biraz bu zımbırtıyla ilgili tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Toefl veya IELTS hazirlik kitaplarinin writing bolumlerinde rahatlikla bulabilirsin aradigin bilgileri. Daha once ingilizce essay yazmadigini dusunursek onundeki gunlerde yapabildigin kadar deneme essay yazmani oneririm, zaman ve kelime limitlerine uyarak. Bunlari yine bahsettigim hazirlik kitaplarinda bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Aşağıdaki linkteki dosyayı indir, işini fazlasıyla görecektir diye düşünüyorum. tık tık http://rapidshare.com/files/271478573/V._Evans_--_Successful_Writing_Proficiency.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 oha çok sağol dayı terazine abandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar