wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 selam, bunla ilgili çeşitli konular varda, ben tekrar sormak istedim tam bulamadım gerekeni. kablo modemden, adsl routera ethernet taktım, sonra routerdan pc ye ethernet taktım. şuan ağ bağlantım normal internetimi alıo ama router olarak almıo sanırsam, direk ip alıo, yine kablo modem gibi. kablosuz olarak bağlanamıyorum. ben routerdan gelen interneti paylaştırmak istiyorum local iplere. nerden yapıcam bunun ayarlarını bilen var mıdır?
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 router'ın ayarını "wireless bridge" olarak değiştirmen gerekiyor yani access point özelliğinden bridge özelliğini seçmen gerekiyor..
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 böle bişi kullanan varsa, bi yardımcı olabilir mi bana ya, hiç yetemedim. kablo modem var, bide zoom x6 5590 router var. bridge özelliğini falan buldum fakat, olmuo bişiler, tam olarak sorun nerden kaynaklanıo onu bulamadığım için belli bi yere de yoğunlaşamıom. üf uyuz oldum sdf
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 zoom bir adsl modem evlat, sadece router olması lazım, bunda çok yuksek ihtimalle external routing özelliği yoktur.
Kyatlu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Selam, tam olarak aynı şey değil ama ben kablonet modemden interneti network switch kullanarak bu şekilde dağıtmıştım, belki ağ geçidi ağ maskesi vb. ayarları için yardımcı olur. http://forum.paticik.com/read.php?6,4119669
Öne çıkan mesajlar