CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Yahoo! Lemonade Tycoon 2 Limonata imparatorluğumuza bundan böyle New York'da devam edeceğiz. Bilmeyenler için, oyun bildiğimiz bir tycoon, upgradeler yapabiliyorsunuz, limonata tezgahınızı büyütmek ve kâr etmeye çalışıyorsunuz vs. Tabi bu 60 dakikalık bir trial versiyon ama... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 süper oyun 1. yi severek oynamıştım 60 dakika..ama: register için 20 dolar istiyor.20 dolara ne oyunlar alırım. crimsonland , n gibi oyunlar freeware gezerken parama yazık vallahi.[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bu oyun guzelde 60dk ya kalmadan bayiyorsun ben cep telefonunda oynamistim arkadasin formulu tutturup satma islemini hizli hizli gectinmi 20 dkda 1milyon dolarmi 1000 dolarmi o absurd degere vuruyorsun zevki kalmiyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ilki güzeldi ama sonuçta bi yerden sonra bunaltıyordu[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 20 dakikada öyle değerlere ulaşamazsın zaman yetmez her gün hava sıcaklığında değişiklik oluyor, bu da buz sayısını değiştirmeni gerekiyor.başlarda her gün yeni stok yapman gerekiyor ki bu 1 saat sürer en azından.[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ilk oyunda yapiliyo 20 dakika da cok para bi formul var sicak soguk farketmiyo hep yok satiyo. bende telefonda oynuyorum ilk oyunu ayrica 2. oyunu cektim, ilk oyunda ki o amator ruhu bulamadim cok cabuk slktl.[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 peki. ben yalan soyluyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ben de söylüyorum :D belki telefondakiyle pc deki farklıdır. formülü söyleyin deniyeyim diyeceğim ama 60 dakika doldu 20 dolarıma değmez :)[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 hayır değil, netten yahoo accountuna register ediyorsun. öyle olsa bile lafı edilecek yer burası değil.(bkz: uyarı)[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar