elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bayram namazından geldim mutlu huzurlu aile kahvaltısı yapıyoduk. tvdede kanalları karıştırırken robinson crusoe diye heyecan dolu bi dizi vardı izliyim dedim. lan 5. dakkasında bi kadın çıktı, sakallı bildiğin. çirkin olsa gam yemicem gerçi pek bakamadım. midem kalktı resmen kalktım sofradan. lan o diziyi kim izler lan lan düşünüom bide adamlar aralarında ya aşk başlarsa falan diye ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 anafikir veriyim bde burdan paticik kızlarına ilerde kocanız evi terkedip gitsin veya sizi aldatmasın istiyosanız depresif anlarınızda bile bakımlı olun emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 gerçekçi olsun diye kasmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 soulberry said: gerçekçi olsun diye kasmışlardır. yaratıcı bir açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 halbuse bence bıtyıklı rumen çingene koysalarmış daha yerinde olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kıl ve kadın birarada bulunmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 carnivale diye bi dizidede vardı sakallı kadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar