Smooth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Adsl modemler hakkında hıcbısey bılmıyorum 60-130 dolar arasında fıyatları degısıyo bu degısmenın nedenı yanlızca yanında gelen oyuncaklar mı (prog. fln) yoksa ozellık farkı hız vs vs var mı? Sız ne tavsıye edersınız Fiyat/pers. falan... Acıl yardım gerekıyo Basvurdum baglantı ıcın 3 5 gune acarlar modem yok daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 zoom 4x başka bakma derim. zaten adsl kullanıcılarının yarısı zoom 4x kullanıyo[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 x4 teki ethernet çıkışına hub a bağlarsan istediğin sayıda makineye bağlarsın. x5 te 4 adet çıkış var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ki hub da cok bişi değil, 8lisi 20 dolar. zoom 5x e o kdr para vereceğime, gider zoom 4x alırım, bi de hub alırım[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 x4'ün cross cable ile direk bir bilgisayara bağlanabilmesi lazm. Denicem bugün evde[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar