Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 dakka bıraksam bilgisayar kuduruyo, yardım!

Mirluin

Öne çıkan mesajlar

şimdi benim bilgisayarın upgrade ettiğimden beri bi sorunu var, böle ben 2 dakika hiçbişeye basmasam bişiler devreye giriyo ve işlemci kasmaya başlıyo, ama baya bi kasıyo, o kırmızı hödö sürekli yanıyo, yani winamp falan açık olsa şarkı kesik kesik çalmaya falan başlıyo o derece, hatta kronometre tuttum, tam olarak 2 dakika sonra başlıyo bu... hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım daha önce, bununla ilgili bi başlıkta varmı bilmiyorum aradım bulamadım, bunun sebebi nedir & ayarı nerden yapılır kapatılabilirmi virüs falanmıdır (pek sanmıyorum virüs olduğunu, formattan yeni çıkmış upgrade edilmiş haliylede böyle yapıyodu) şimdiden yardımlar için teşekkürler[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de böyle bir sorun yaşamıştım ama bendeki işletim sistemi win 2000'di. 2-3 kere format atıp tekrar yüklememe rağmen sonuç değişmedi. Ben de gidip Xp yüklettim ve sorun ortadan kalktı.
Büyük ihtimalle parçalarla ilgili bir sorun çıkartıyor windows. O yüzden son çıkan xp'yi kurmakta yarar var.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...