Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 şimdi benim bilgisayarın upgrade ettiğimden beri bi sorunu var, böle ben 2 dakika hiçbişeye basmasam bişiler devreye giriyo ve işlemci kasmaya başlıyo, ama baya bi kasıyo, o kırmızı hödö sürekli yanıyo, yani winamp falan açık olsa şarkı kesik kesik çalmaya falan başlıyo o derece, hatta kronometre tuttum, tam olarak 2 dakika sonra başlıyo bu... hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım daha önce, bununla ilgili bi başlıkta varmı bilmiyorum aradım bulamadım, bunun sebebi nedir & ayarı nerden yapılır kapatılabilirmi virüs falanmıdır (pek sanmıyorum virüs olduğunu, formattan yeni çıkmış upgrade edilmiş haliylede böyle yapıyodu) şimdiden yardımlar için teşekkürler[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ne upgrade'i yaptın ve işletim sistemi ne?[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 windows 98, işlemci ram anakart power supply değişti[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen [Bu mesaj Mirluin tarafından 15 Haziran 2004 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 açıkçası win98de war mı bilmiyorum ama xp'de ilk yüklendiği zaman "windows updateleri otomatik olarak yapıp yükle" seçeneği seçili olarak geliyo. bi kontrol et[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 sana tek tavsiyem var xp yukle uzerinede Adware-6.0 kur bole bi sorun yaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ben de böyle bir sorun yaşamıştım ama bendeki işletim sistemi win 2000'di. 2-3 kere format atıp tekrar yüklememe rağmen sonuç değişmedi. Ben de gidip Xp yüklettim ve sorun ortadan kalktı. Büyük ihtimalle parçalarla ilgili bir sorun çıkartıyor windows. O yüzden son çıkan xp'yi kurmakta yarar var.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Şansa bala virüs programı yüklemiş olabilirmisin ? Özellikle AVP yada Kaspersky ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 mirluin, bence tamamen driver eksikliği, anakartının driverını düzgün yükle, sisteme güzel tanıt, hiçbişey kalmıcak görüceksin, süper olcak .[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar