RRa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Unlive.net sitesini bilmeyenler için biraz tanitayim; Unlive online gaming ve eğlence sitesidir. Şuanda 1 Ultima Online, 2 Counter Strike sunucusu vardır. Oyun sunucularının dışında 1 IRC Serverı, Forumları, DJ yetersizliğinden bir açilip bir kapanan Radyosu, açilmayi bekleyen 2 Ultima Online sunucusu(vakitsizlik nedeniyle açilmiş daha sonra kapatilmiştir), açilmayi bekleyen half-life ve teamfortress sunucularımız, son aşaması tamamlanmış masa üstü frp oyunlarımız, yine son aşaması tamamlanmiş siteden oynancak olan online frp oyunumuz, yine çalişmalari sürmekte olan kingofchaos/magicofwar siteleri ile tanidiğimiz; frp savaş oyunumuz.Emulatörünü çinden getirtdiğim fakat japonca çiktiği için serverini açamadiğim Ragnarok sunucumuz(ingilizcesini satin aliyorum), Sitemizde hazırlanmayı bekleyen; Soldat, CS, UO Bilgilendirme, Kinight Online, Green Dragon bölümlerimiz, FRP Yazarlarımızın büyük bir iştahla beklediği sitemizde olcak olan FRP bölümümüz ve 3300 küsür üyemizle. Büyük bir siteyiz.Sitemiz ağırlıklı olarak Ultima Online sitesi gibi dursada esasen bir kitlemiz var ve biz o kitlenin eğlendiği ne varsa istediği ne varsa onun hizmetini herhangi karşilik yada ücret almadan veririz. En çok rağbet ultima online sunucumuz gördüğü için IRC, Forumlar ve UO tüm vaktimizi alip götürmeye yetiyor. Şu sıra online gaming için olan kadromuzu genişletiyoruz ve sitemizin görünümünüde güncelleme kararı aldık. Bana görede sitenin şuanki görünümü hoş değil ben yaptim şuanki halini ama benimde kapasitem bu kadar. Buraya konuyu açma nedenim sitenin sadece tipini tasarlayabilcek ve bu yardımıyla aileden olcak kişiyi bulmak. Siteyi anlatma sebebimde oydu bu yardımı gösterebilcek kişi büyük bir ailenin tek webmasterı olarak anılcaktır. Son olarakda şuanda siteyi rusça, ingilizce, ispanyolca ve almancaya çevircek arkadaşlar sitenin yeni halini beklemektedir. Yani sitenin yani hali ve güncellenmiş yüzünü 4 dile daha çevircez. Ne kadar ciddi ve büyük bir server olduğumuzu görmeniz için stats verilerininde resmini koyuyorum. irc.unlive.net #unlive MSN : [email protected] - [email protected] PM dende ulaşmanızda herhangi sakınca yok.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim[Bu mesaj RRa tarafından 15 Haziran 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Errrm onemli olan sadece gunluk/aylik hitiniz degil, Unique visitorunuzdur ayrica :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Sn Sharky keşke günlük olsaydı ama 15 günlük hit o ayin 15 ine kadar saydiği benim zaten onu göstermemdeki amaç sayfalara ne kadar çok girildiği ve ciddi bir site projesinin bizleri beklediğini göstermek istedim. Aklımdayken şunuda söyleyim kimseyi kullanıp atmak gibi bir niyetimiz yok saygılı, sevgili, seviyeli olduğu sürece kesinlikle aileden biri olcaktır. Bizde aile kavramı çok önemlidir.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 saygılısın ha? playerların emeğine de saygılı ol o zaman. burda forumlarda baş harf büyük yazarak saygı olmaz. kendi charına item dupe'layıp saygı sevgi ayakları yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 hööö? lamer shardı sandın herhalde..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar