Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya Yollari Gorundu!

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Yazin 4-24 Temmuz arasi Humbolt Inst. ile Bad durkheim de olucam ( Koln de oluo yanilmiosam). Daha once buraya veya alm da boyle bi yerlere gitmis olan pati war mi _? Genctur la gidiom bu arada. Neler tavsiye edersiniz bana ortam nasildir? Disiplin olayi nasildir orda yurtta kalicaz? Biraz bilgi & tavsiye isitorm acikcasi bu tarz kamp lar hakkinda

P.S : Ilk kez Tr disina cikicam ve de 20 gun kalicam da o yuzden bole merakliym/telasliym/heycanlym :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gittim geçen sene, humboldt la schmallenberg e. Olabildiğince eğlenmeye bak, ders olarak görme ortamı. Ordayken bayıcak ama geri geldiğinde bi bakmışın arıyosun orayı.
Edit: 3 hafta uzun gibi geliyo giderken, napıcam orda diyosun ama bi bakmışın bitmiş. :) Zevk almaya bak. Çok disiplinli olmuyo ama yanlış hatırlamıyosam 11 de yatakta olman gerekiyodu, tek disiplin olayı o oranın. Başka da bişey olucağunu sanmıyorum. Tabii orası daha disiplinliyse bilemem de. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...

Born to cry...

[Bu mesaj Solonor tarafından 16 Haziran 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 16 Haziran 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
bende istiyorum böle yurtdısına kampa filan gitmek. lise1 im, prosedürü filan nedir, nereye başvurmak gerekiyo?

Alican babani/anneni GencTur bu etkinliklerde aktif galiba bayaa. Gidersin ( istanbuldaysan) Taksim de GS Lisesinin tam karsisinda burosuna istersen once www.genctur.com a bi girersin arastir orda yonlendirio linkler seni.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi yolculuklar iyi tatiller erkin bey biz gidemedik bu sene sen git alaman gızlarıyla kırıştır :lol: ulan yurttasın be adam kim tutucak seni ne disiplini? ben geçen sene öğrenci değişim programıyla bi aile yanında kaldım biliyosun, o zmn bile yeterince özgürdüm. yurtta kalınca o bar senin bu bar benim dolaşırsın yani. hatta o alman mädchen'ı senin bu alman mädchen'ı benim desek daha doru olur :lol:[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 16 Haziran 2004 16:31 tarihinde demiş ki:
iyi yolculuklar iyi tatiller erkin bey biz gidemedik bu sene sen git alaman gızlarıyla kırıştır :lol: ulan yurttasın be adam kim tutucak seni ne disiplini? ben geçen sene öğrenci değişim programıyla bi aile yanında kaldım biliyosun, o zmn bile yeterince özgürdüm. yurtta kalınca o bar senin bu bar benim dolaşırsın yani. hatta o alman mädchen'ı senin bu alman mädchen'ı benim desek daha doru olur :lol:

Ulem siteden baktim bu Bad Durkheim 21.000 kisilik bi kasaba ayrica alm in en gozde sarap uretim merkezi kaparim ordan bi kac sise. Ufak bi yer yani sehre goturmezlerse bizi netcez ulem o dag basinda :P. Bi de alm kampina hangi alman kiz gelir ulem isvec/fransiz/fin flm bakicaz artik :D

[Bu mesaj Kithnos tarafından 16 Haziran 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
anti-alman
anti-almanca
nefret ediyorum almanca ve almanlardan ama genede iyi yolculuklar...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
PaticikPET İSTİYORUZ

Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 16 Haziran 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
anti-alman
anti-almanca
nefret ediyorum almanca ve almanlardan ama genede iyi yolculuklar...

peki sana ne yapmışlar almanlar? amerikan filmleri izleyip gelip buraya onlar böyle şöyle demeyin.

Almanya 1. dünya savaşında allyımızdı, 2. dünya savaşında ise yunanistana kadar geldi ama türkiye üzerinden musul petrollerine ulaşmak yerine rusyanın petrollerine gitmeyi tercih etti. Ayrıca immigrasyon zamanı en fazla işçi türkiyeden almıştır ve onlara hakettiklerini vermişdir, bugun cebinde parası, bir evi, bir arabasi olmayan alman gurbetçimiz nerdeyse yoktur.

Ha evet kendi vatandaşlarına daha iyi davranirlar orasi dogru ama o avrupanın değişmez bir gerçeği. Fransızlarda ırkçıdır, ingilizlerde ırkçıdır, almanlar onlara nazaran daha az en azından.

Kimden nefret edeceğinizi daha iyi araştırın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...