Gaap Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Elimde bir kaç adet mp3 formatına çevirmem gereken Audio CD var paticik userları hangi programları kullanıyor/öneriyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Total Video Converter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 windows media player ?:S ceviriyor güzelcene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 http://lmgtfy.com/?q=audio+to+mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 moriq den ayar verme çabası gelmiş ama olmamış :( google a "audio to mp3" yazıp web'de ara demesini bende biliyorum, ama 400 küsür dandik program arasında ayrım yapmaya uraşacagıma apticiktekilerin kullandıgı 4-5 kaliteli program arasında seçim yapmaya çalışıyorum. Kaptın? hadi bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 cdda extractor. her zaman en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Esh in programına +1 fonksiyonlarıyla vs mükemmel bir Audio to mp3 converter gelecekte arayan olursa kesinlikle tavsiye ediyor esh in repe abanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Esh said: cdda extractor. her zaman en iyi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ben buna da foobar2k dicem olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar