Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ... iyi mi yapıyorum bilemiyorum. Birkaç haftadır bakıyorum. Fiyata bakarak başladım önce, sonra az daha düş, az daha düş diye diye 1350ytl barajını aşmamaya karar verdim. Yani o civarlar. Teknosa vs. gibi büyük firmalara baktım hep, bu modeli beğendim, diğer sitelerde de bulamadım. Pek oyun oynamam, yani hardcore değil en azından ama, benchmark testlerine baktım gpu'nun, fena değil. http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4570.13885.0.html Sevmediğim bir yanı, çanta bile vermiyorlar röööargh. Ama Teknosa yanında 100ytl'lik bir çek veriyor, onunla bir çanta ve bir mouse alabiliyorum, ona da baktım. Dediğim gibi, haftalardır bakıyorum, donanım haber'de falan 13 yaşındaki başka marka fanboylarının yorumlarını vs hep okudum. Toshiba'nın gövde olarak güçlü olduğunu vs. öğrendim. Bir de sizden son bir yorum alayım. Bugün yarın alacağım. Teknoloji : Intel Centrino Teknolojisi İşlemci : Intel Core 2 Duo T6500 İşlemci Hızı : 2,10 GHz, 2 MB L2 800 MHZ FSB Bellek : 4 GB Ağırlık : 2,7 kg Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : 512 MB Ekran Boyutu : 15,6" Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR2 Model : SATELLITE L500-13T Modem : Yok Ekran Özelliği : Toshiba TruBrite HD TFT Grafik Tipi : ATI Mobility Radeon HD4570 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD-RW Pil Ömrü : 2,2 saat Pil Tipi : Li-Ion Menşei : İthal Sabit Disk : 320 GB Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : HDMI Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 3 Yazılım : Windows Vista Home Premium Harika bir makine olmadığının farkındayım, ama bu fiyata da kötü değil. O değil de, Windows 7'ye ucuz upgrade vs diyorlardı, o iş ne oldu? Mümkün olursa direkt geçerim acımam. 5 x 270,56 TL = 1.352,82 TL alacağım kredi kartıyla da vade farksız sundukları fiyat budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 istanbul bilişim'de fiyat biraz daha iyi gibi. vade farksız daha iyi taksit falan var burada, your çoys. tabii istanbul bilişimin teknik servis olayı biraz farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ben asagı yukarı aynı fiyata samsung un 2.53 ghz ve 1gb ekran kartlı modelini dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 efendim, iyi bir pati olayım, geçen akşam bu aleti alırken yaşadıklarımı aktarayım size. evin yakınlarında büyük bi alışveriş merkezi var. teknosa var içinde, her seferinde abi toşiba setıllayt le beş yüz on üç te demeyeyim diye kağıda yazdım. adama gösterdim, dedi ki türkiyede bunu bulamazsın. ben sabah baktım, bi şehirde olsa istetecektim yoktu dedi. sonra bi daha bakıyım dedi, evet evet yok dedi. lan internette var çakal dedim, o internet dedi. on saniye yüzüme baktı herif toplamda. neyse dedim, olmadığını biliyodum da araba var idi altımızda, vatana gittik, o sadece teknosada var dediler. media markta gittik, sadece teknosada var o dediler. electro worlde gittik, teknosada var o dediler. electro worlddeki adam vatanda olabilir dedi yol tarif etti bi de, helal dedim elemana. orada da yokmuş vs vs. sonra bi yerde teknosa outlet diye bi yer açılmış. armada denen yerin arkasında(ank). girdim içeri, bu outletlerin olayı biraz farklı teknosadan, belki vardır diye. adam yok ama istetiriz dedi. harbi mi lan dedim. he la dedi adam. bakayım var mıymış dedi. ankarada yokmuş ama istanbul istetebilirim dedi. istet babam istet dedim. aradı teyit etti, varmış. aldım işte oradan. eve de getiriyolardı da bizim buralar karışık diye dedim ki buraya gelsin buradan alırım ben aga. eleman stajyer satış danışmanı gibi bişeydi, çok yardımcı oldu, telefonunu verdi telefonumu aldı alet salı günü mü gelince arayacak. back up falan yaparım ben size dedi, he dedim. özetle, bi teknosaya gidip bu aleti isterseniz de yok derlerse, adam gibi bi bak deyin, olmazsa başka şubeye gidin. bildiğim kadarıyla bu teknosadaki elemanlar sattıkları şeye göre para ya da puan bişey alıyolar. herif niye öyle bi mallık yaptı anlamadım. diğer tarafta herif resmen sallamadı bizi, feci sinir oldum. diğer arkadaş ne kadar iyi ne kadar efendi halbüsü. böyleyken böyle işte efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar