kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 www.oto-park sitesi olarak birinci olduk . honda civic si ile ozan arkadaşımız evo yu malamat etti .adam aglayarak gitti başarılarının devamını diliyoruz Evo gördümmmm diyen arkadaşa ... :) o kadarda abartılacak bişi diil yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 topgear da evo8 i gösterdi arabada bi tuş war araba kendini snow tarmac we mud olmak üzere ayarlıyabilioo psikopat bşi manuel su fışkırtmayı sölemiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 evo ya laf eden eller kırılsın slalom ve si evo yu yedi tek bir sebep vardır evo yu ne sürüyordu bebekmi slalomda 4x bir araç nasıl 2 x bir araca malup olur ?[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 dayanamadı bidaha yazacam evo duruyordu heralde lam evonunu lastikleriyle kalkamaz si[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 valla dayanamıyorum Top speed : 156 mph(electronically limited) 0-60 mph : 4.8 sec. 0-¼ mile : 13.1 sec @ 105.1 mph bunumu geçtiniz sı la [Bu mesaj Ragnar tarafından 14 Haziran 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya aşırı derecede aşşağılık kompleksim var başkalarının postu fazla olursa böyle yapıyorum yanlız sana laf yetiştirmek gibi bir niyetim yok zaten benim herlafım senini kinde uzun kalır merak etme sen :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Olayı yanlış anlamışsınız heralde. Slalom dio arkadaş. Yane dubaların arasından dönmece. Burdaki en önemli faktör pilottur. 4 çeker bi aracı nası gecer diyosunda sonucta 4 cekerde olsa yere tutkalla yapışmıyo. Biri hatasız tamamladıysa evoda bi anlık hatayla dötü kaydırdıysa olay biter. Yane 0-400 drag olsa tepkini anlıcamda bu slalom olayında pilot faktörü hepsinden önemli. Boşuna dememişler iyi şöför arabanın gücünü 10 hp artırır die :)[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 yanlış anlama yok yukarda arkadaş evo oyle matah birşey değil demiş cevap onaydı[signature][hline]Dragger.Org [Bu mesaj Ragnar tarafından 15 Haziran 2004 10:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 eheh şimdi gördüm. Evo matah bişi deilse matahları pek bi merak ettim. :)[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 evo intercooler i spreylememistir :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: navyamphs, 15 Haziran 2004 09:37 tarihinde demiş ki: evoda bi anlık hatayla dötü kaydırdıysa evonun dötü kaydırabilene 100 BİNLİRA VERECEGİM.[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Sen beni evoya bindir ben sana 200k lira ferem :)[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar