Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bu topik en iyi arkadaşım can cemali altındağ'a ve lolipop yiyişine hasta oldugum dersanedeki seksi kıza gelsin. selam garbage nasılsınız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 selam larrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 lolipop kızı içimde sızı yine doğdun akşam yıldızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 lolipop kızı bu bir içim su can cemali beni onla tanıştırırmısın abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kantinde gördüm kızı yanında bir at hırsızı kalbimde bir sızı benim olmalı lolipop kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kestanecizici Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 üye olalı 1 saat olmadı garbıcda ayar veriyo. sonra biz fake diyince nefir bizi yeni gelenlerden şutluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kestanecizici Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 it was so touching.............:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kendi çöplüğümde ötüyom ben ne güzel gelip mal mal şeyler yazmayın şöyle sana mı sorcam konuşup konuşmicagımı eziğe bak. şiirsel bi çalışma sunuyorum şurda. lolipop kızı melis gözleri derya deniz nerden bulur tanışma cesareti benim gibi özgüvensiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kestanecizici Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 elin olu fındık kırsın ince belinde ben burada avunur dururum delicesine yok senden ötesi son saçtır kelimde onada ben bir makas attım neredesin ay yüzlüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 adın dilimde 2 hece efkarlandım gece gece en sonunda buldum seni akla karayı seçe seçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 lolipop kızı melis sensizim sensiz acı içinde beklerim ümitsiz ve çaresiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 lolipoplu kiza bu sarkilari gonderiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=kTC8P-XhB2E&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=F99IuKUCAc4 http://www.youtube.com/watch?v=zIRW_elc-rY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar