elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 arkadaşlar şöyle bir sorunum var ve acele olarak akşama kadar halletmem lazım, 256 k adsl ve zoom4x var .sorun yaşıyorum. şimdi pazar günü, adsli kurduki tmm cok güzel çalıstı, sonra pazartesi günü, geldim explorer sayfası açtım, çalısmadı, sayfa bulunamıyor dedi, sonra akşama kadar uğraştım , olmadı, 6-7 gibi bıraktım, sonra 10 gibi girdim, baktım çalısıyo yine, olduğu gibi, sonra tmm dedim güzel, salı günü de sorunsuz çalıstı, bugün sabah girdim, baktım yine giremiyorum... telekoma sordum, hattınız temiz gözüküyo dediler, şu an hala giremiyorum nedense. akşama kadar halletmeliyim cok önemli çünkü, nedir benim sorunum.. ?** not: link ve rxb ışığı hep yanıyo zaten olması gerektiği gibi, dns ayarları da doğru, zaten değiştirsem bile girmiyor yine,[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Windows'un nedir. Zoom'un console'a ulaşabiliomusun ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 zoom console a ulaşıyorum. herşey normal gözüküyo. link ışığım da sabit yanıyo. ama nete giremiyorum[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 kablolarda kırıklık olmasın?[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Spartan, 25 January 2004 14:31 tarihinde demiş ki: yahu kızların her gün gördüğü şeyler, nesi ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 sanmıyorum kablolarda kırıklık yok.. zaten telefon takıp hattı kontrol ettik sağlam hat, çalısıyo[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yok modemden cıkıp bılg e gıden kablolarda?[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Spartan, 25 January 2004 14:31 tarihinde demiş ki: yahu kızların her gün gördüğü şeyler, nesi ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Bende De Bi ara D link marka Modem vardı Aynı Bahseddiğin Sorunlar Oluyordu Kafayı yıcektım Sonradan öğrendim Bios güncellemem gerekiyormuş ama zoom da o olay varmı bilmiyorum x5 var sorunsuz çalışııyor..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Leathas, 16 Haziran 2004 16:24 tarihinde demiş ki: yok modemden cıkıp bılg e gıden kablolarda? kablo sağlam,, 2-3 kablo denedim yine aynı sorun var[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar