dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben bu krediyi falan yatırmadım bugün son günmüş okulla falan görüşsem bir şekilde halledemez miyim ne olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 gorussen okulla once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 düzelteyim şöyle kyk ya başvurmuştum ondan sonra bankadan kontrol ettirmedim kyk dan burs kesin çıktı mı bana şimdi yoksa çıkmamış olma ihtimali var mı katkı kredisi nedir tam olarak yatıramadım işte onu zaten kyk dan hem burslu hem kredili her şekliyle başvurusunu yapmıştım kesin harçı yatırmış oluyor dimi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben iş bankasına gidip numaramı söylediğimde "sizin borcunuz 70 ytl" dediler, normalde harç 300~ falan. ben de kredi çıktığına hükmettim, öyle yani. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 burssa eğer yatırmış oluyolar krediyse indirimli yatırıyosun işte senin bankaya gidip kimlik numaranı söyleyip yatırman gerekiyodu ona göre ama harç yatırma zamanını kaçırdın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 olayı henüz tam algılayamasam da sanki herşey yolunda imiş evhamlanmışım ben biraz sonra beynimde öğüteyim tüm bilgileri bi bakalım nasıl bi tablo çıkıcak ortaya. böyle panik anlarını bilirsiniz adam gg olur saçma sapan davranır işte varolun yahu akila pogodi bi arkadaş daha yazdı oda sağolsun pogodi çok saol patinin en şeker kızı sensin çok şekersin asdkfasdfk oha lan nası panikledim haaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kyk gov tr den tc kimlik no ile araştır bi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 orda şu anda sadece yurt bilgisi çıkıyor bildiğim kadarıylan?da dur rahatladım şimdi panik yaptırtma sadkfasdjfaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ahahhaha benim de kafamı karıştırdın anlatamadım olayı rica ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar