Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 2 tanesinde var sanırım şimdi baktım. Bir arkadaş öncesinde common application essay den bahsetmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesela UF in konusu bu In the space provided, please write a concise narrative in which you describe a meaningful event, experience or accomplishment in your life and how it will affect your college experience or your contribution to the UF campus community. You may want to reflect on your ideas about student responsibility, academic integrity, campus citizenship or a call to service. biraz kafa yorayım şuna yarın . ayık kafayla daha iyi düşünürüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 baya gelişmeler oldu şimdi , başvurdum. 12 aralığa kadar da transcriptim falan hepsi gönderiliyor. 15 şubata kadarda belli olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bir tavsiye veriyim, şu belgelerin kargo olayını 15 ine kadar geciktirme sakın geçen sene bi arkadaşın başına gelmişti 15 indeki deadline a hazır belgeleri üşenip erkenden yollamadı sonra bayram girdi galiba türkiyede bi hafta yollayamadı sonra christmas falan diye de abd de bi kaç gün takıldı galiba neyse sorun çıkmadı ama baya panik olmuştu hergün ulaştımı diye mail atıyodu (paket okula ulaşsa bile okul içinde ofisten bölüme gitmesi bile 2 gün sürüyor) Genelde online başvurunu yaptıysan çoğu okul diğer belgelerin bi kaç gün geç gitmesini kabul ediyo ama etmeyen okullarda varmış (onlar genelde net olarak yazıyor bütün belgelerin 15 aralık-1 ocakta elimizde olması gerekiyor falan diye). Bir de benim yaptığım salaklığı yapma 50 ayrı yerde doğum tarihi yazınca bir tanesinde ayla günü bizdeki gibi dd/mm/yyyy şeklinde yazmışım toefl-gre skorum gözükmüyodu kayıtlarında öyle bakınca tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 riglous said: Moralini bozmak gibi olmasin ama Gainesville kotu bi yer. elimden aldın lafı, bende öle duydum. Üzülme ama doğru sölüyor :/ kötü biyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 neye göre kötü orası önemli , benim öle dolaşma , gezme tozma işim yok bütün olayım Gym de ve basketbol sahasında geçicek dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 E omrun basketbol sahasinda gececekse 10 saat ucmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 basket bursuyla gidiyo zaten, veya gidicek, emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 evet basketbol bursunu almaya uğraşıyorum şimdi olmadı oraya gidip kasıcam. bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 riglous said: E omrun basketbol sahasinda gececekse 10 saat ucmaya gerek yok. eğitim ve basketbo, 2si bir arada bence gayet olumlu bir sebep 10 saat uçmak için. Turkiye de yapamayacağım bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bosver ya.. Git gor, oyle anlatmasi daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ahaha olm halki amerikada okumaktan sogutmaktan dolayi seni banleticem bolumden sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Kendimi ifade zorlugu cektigimden OM'de hallediyoruz genelde meseleleri. Amma velakin sanirim su cumle anlatmak istedigimi ozetliyor: Yasamayacagim, yapmayacagim dememek lazim; yasadigimda nasil cozerim diye dusunmek lazim. Cunku yepyeni bir dunyaya adim atiyorsunuz, bilmediginiz; esrarkes de olabilirsiniz, ABD baskani da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 UMass aralarindaki en iyi okul, Massachusetts de ogrenci olmak icin gayet guzel bir eyalet. University of Connecticut'tan da burada master yapan bir arkadas var, adam baya iyi ama okuldan midir bilmiyorum. MA civarinda yaparsan yuksek lisans olaylarina girismen de sonrasinda nispeten daa kolay olur, her taraf okul burada gezer gorur konusursun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ve evet Undergrad olmakla Grad olmak cok farkli tabi, o kadar erken pek kolay birsey degil. Ha tabi yapip mutsuz olan kadar yapip mutlu olan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Okul olarak baya değişti penth o liste . Şuanki okul durumu , University of Florida , Ohio University ve Florida State University den ibaret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Bu tur islerde 3 garanti, 2 olabilir, 2 de ucuk secersin. Garantilere zaten girersin. Olabilirleri zorlarsin. Sansin yaver giderse de o ucuklara girersin. Sen 3 garantiyi belirlemissin. Bence bir 4 tane daha bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar