Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika-Universite-Deadline

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Danışmanlıkla filan görüşüyoruz filan gidip konuşcam daha detaylı , ekim SAT ye bilmiyorum açıkcası aslında girebilirim ama SAT sınavının nasıl olduğu taktiği filan pek bilgim yok , kursa gitcem işte bu ay gibi artık napalım kasımda mı ne var ona gircem. Peki ben okula SAT skorumu açıklanınca göndersem , deadline öncesi başvursam olmazmı dfssdf
Sosyal ağlarda paylaş

Konuşalım ozaman. Sen Amerika da okuyordun sanırım Aquila , bu Gainesville nasıldır bi fikrin varmı :D okul hakkındada varsa güzel olur hatta ben yazayım şu okullar hakkında fikrin varsa söleyebilirsen sevinirim.

University of Massachusettes Amherst

University of Connecticut

Florida State University

University of Florida

Major olarak da Management - Sports Management/Adminstration düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Nesi kötü ben biraz araştırdım universite bittikten sonra sıkıcı bir yer oluyormuş yani fazla kötü bi yorum görmedim. Zaten 100.000 kişi yaşıyor şehir , köy herneyse :D okulun kampüsü zaten 50 bin kişilik undergraduate nufusu okadar. Okul baya iyi ama sportif olarak , kampüs olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yeni konu açmayayım dedim ondan burdan sorucam. Şimdi..Essay yazıcam sdfds belki şuanda saat cidden geç ondan olabilir ama tamamen detaylı bir şekilde essay yazmaya kalksam okul başvurusu için kısa kalcak gibi bir his var içimde. Yazarken nelere dikkat etmeliyim , ne konuları vurgulamam önemlidir ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...