Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Şimdi Amerika universitelerin deadline olayı tam olarak nasıl oluyo mesela Fall deadline demiş 01 november , bunun spring , summer filan olayları varmı ? nasıl işliyor bu tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Simdi olay neye basvurduguna bakar. Normal masterlara basvuruyorsan kimisi November, kimisi December'da bitiyor. Cogu burslarin deadline'i bu zamanlar. MBA'de 3 round halinde admission oluyor. Ama genelde onda da fall'da basliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Master değil , Undergraduate - University of Florida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sitesinde yazar, neden bu kadar takildin? fall 2010 icin buyuk ihtimal deadline aralik filandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 SAT ye gircemde geç kalmiyalım application yaparken üzülmiyelim sonra. Bide pek bir bilgim yok bu başvuru işlerinde deadline filan. Bilgi almak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bu aralar gir, gecmediyse eylulu kacirma kanimca. lise son musun? nerde okuyosun? okulun rehberligi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Danışmanlıkla filan görüşüyoruz filan gidip konuşcam daha detaylı , ekim SAT ye bilmiyorum açıkcası aslında girebilirim ama SAT sınavının nasıl olduğu taktiği filan pek bilgim yok , kursa gitcem işte bu ay gibi artık napalım kasımda mı ne var ona gircem. Peki ben okula SAT skorumu açıklanınca göndersem , deadline öncesi başvursam olmazmı dfssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Toefl i aldım ama Ncaa , basketbol ve burs için sat den yapabildiğimden biraz daha yüksek yapmak istediğimden kursa gitmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 okulla konus, sonradan gondericem de, tamam derlerse sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuşalım ozaman. Sen Amerika da okuyordun sanırım Aquila , bu Gainesville nasıldır bi fikrin varmı :D okul hakkındada varsa güzel olur hatta ben yazayım şu okullar hakkında fikrin varsa söleyebilirsen sevinirim. University of Massachusettes Amherst University of Connecticut Florida State University University of Florida Major olarak da Management - Sports Management/Adminstration düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ben olsam University of Florida'ya giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Moralini bozmak gibi olmasin ama Gainesville kotu bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Nesi kötü ben biraz araştırdım universite bittikten sonra sıkıcı bir yer oluyormuş yani fazla kötü bi yorum görmedim. Zaten 100.000 kişi yaşıyor şehir , köy herneyse :D okulun kampüsü zaten 50 bin kişilik undergraduate nufusu okadar. Okul baya iyi ama sportif olarak , kampüs olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 riglous UMASS hakkinda bilgi versene cocuga :) Kanada'da bir eyaletin en buyuk sehri 200 bin nufuslu olabiliyor. Ben o kadar kucuk yer demezdim o yuzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Sikilirsin, yapacak bir sey yok. @Prawler, sen beni baskasiyla karistirdin sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sanırım %99unda falan bahar başvurusu yok (yüksek lisans) lisans için de aynısının olması olası almanyada bazı üniversite ve enstitülerde bahar ya da yaz başvurusu olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 uMass hakkında hiç eğitim olarak bişi duymadım nedense varsa yoksa partiler , karı kız , seks sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Algida secicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Hayır algıda secicilik değil ben mesela oradan mezun bi kız arkadaşıma sordum yabancı kendisi , ben kıza diyorumki eğitimi nasıl bana partileri anlatıyor. O yüzden dedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 hem egitim hem parti istiyosan gel seni penn statee alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Partilerle fazla işim olmaz demek istemiyorum büyük konuşmak gibi olucak tabi eğlenceksinde Major alanımda iyi eğitim veren , basketbol ve spor faliyetleri , imkanları iyi olan bir okul benim tercihim. Listelediklerimde buna dikkat ediyorum daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 U of Florida bayagi buyuk bir okul benim bildigim. Okulun size'i da aktivite acisindan onemli bir faktor olabilir. Penn State igrenc bir yerdeymis, insan yokmus, cekilmezmis diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 50 bin kişilik kampüs filan baya büyük UF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Yeni konu açmayayım dedim ondan burdan sorucam. Şimdi..Essay yazıcam sdfds belki şuanda saat cidden geç ondan olabilir ama tamamen detaylı bir şekilde essay yazmaya kalksam okul başvurusu için kısa kalcak gibi bir his var içimde. Yazarken nelere dikkat etmeliyim , ne konuları vurgulamam önemlidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 essayin konusu var mi? yoksa personal statement mi direk? cok uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar