Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapalı kutudaki key nasıl kullanılmış olabilir?


James

Öne çıkan mesajlar

Arama yaptım fakat bulamadım buna benzer bir başlık.

Bugün öğlen WoW Lich King paketini aldım kartal Electroworld'den. Bir yandan yüklerken bi yandanda accountumu merge yaptım. Upgrade kısmına tıkladım hesap adı şifre key soruyordu bende hesap adı yerine merge mail adresimi şifremi ve keyi girdim. invalid dedi tamam hesap adını istiyormuş dedim hesap adını yazdım keyi yazdım bu seferde key kullanılıyor hatası verdi. Account Management'dende denedim yine aynı sorun. WoW support'a mail attım fakat ne zaman cevap geleceği belli değil.

Bug olma ihtimali nedir? Kutu tamamen kapalıydı ben açtım. Aral etiketi falan herşeyi üstündeydi. Birinin önceden açıp kullanma ihtimali imkansız gibi. Support'a mail atmaktan başka ne yapabilirim geri verme gibi bi ihtimalim olmadiğini biliyorum. Buna benzer bir olayla karşılaşan oldumu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok key doğru zaten olmasa key yanlış derdi. Bu ise kullanıldı diyor. İki ihtimal var oda ya birinin sallayarak tutturması (oda gelip beni bulduysa helal olsun diyorum) yada sistemde bug oluşması. Neyse support'a mail yolladım umarım cevap yollarlar. Kutusu ve adıma kayıtlı faturası elimde ama keyi kullanamıyorum. Komik.

(Kutunun arkasında European Servers Only ibaresi var. Ondanda kaynaklanmıyor)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cd keyle acc acıyorsun zaten.. yukarıdaki durumda kullanılıyor diyor yani 1 hesap acılmıs sen burda 2. talep ediyorsun..

ben diyorum ki 1 cd key alırsın baskası kullanmıs benımkini deyip hesap acıp, yeni key istersin aynı duruma gelir.. yani vermemeleri gerekir bence..

sorunun cd yi satan yerle halledilmesi gerekir o da zor

havalar da sıcak daha soguk su ii gider
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Key'in resmini istiyorlar zaten. Kutuyu hem flaş altında hemde flaş olmadan çektim 2 tane yolladım webform ne olur ne olmaz diye. Fatura için herhangi bir yer yoktu bende açıklama kısmında belirttim sadece adıma kayıtlı faturası var diye. Cevap atsalar zaten detaylı halledicezde sıra bize gelmiyor malesef. 2-3 sene önce acc adımı unuttuğumda maili attıktan 2 saat sonra cevap vermişlerdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şanslıyımdır baya :D Ya öyle oldu yada kutular ambalajlanırken aral vs yerlerde çalışanlar yürüttü. Ya da tamamen blizzard'ın hatası bi keyi iki kutuya birden koydu. Göndermem imkansız zaten gönderebilseydim bile o parayla yeni kutu alabilirdim sanırım. Bu arada netten sadece key alabileceğim siteler hangileridir birde fiyatlar tam olarak nedir? çok pahalı değilse alabilirim o şekilde. g2play.net buldum fakat fiyat ε47.96 diyor. Bunun TL olarak çevirisi nedirki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...