James Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Arama yaptım fakat bulamadım buna benzer bir başlık. Bugün öğlen WoW Lich King paketini aldım kartal Electroworld'den. Bir yandan yüklerken bi yandanda accountumu merge yaptım. Upgrade kısmına tıkladım hesap adı şifre key soruyordu bende hesap adı yerine merge mail adresimi şifremi ve keyi girdim. invalid dedi tamam hesap adını istiyormuş dedim hesap adını yazdım keyi yazdım bu seferde key kullanılıyor hatası verdi. Account Management'dende denedim yine aynı sorun. WoW support'a mail attım fakat ne zaman cevap geleceği belli değil. Bug olma ihtimali nedir? Kutu tamamen kapalıydı ben açtım. Aral etiketi falan herşeyi üstündeydi. Birinin önceden açıp kullanma ihtimali imkansız gibi. Support'a mail atmaktan başka ne yapabilirim geri verme gibi bi ihtimalim olmadiğini biliyorum. Buna benzer bir olayla karşılaşan oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 oyunu us falan almış olma ihtimalin nedir ya da keyin yanlıs cıkması gibi mesela benim wow cdsinde guest key die 2tane orjinal key çıkmıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bize çıkmaz öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Yok key doğru zaten olmasa key yanlış derdi. Bu ise kullanıldı diyor. İki ihtimal var oda ya birinin sallayarak tutturması (oda gelip beni bulduysa helal olsun diyorum) yada sistemde bug oluşması. Neyse support'a mail yolladım umarım cevap yollarlar. Kutusu ve adıma kayıtlı faturası elimde ama keyi kullanamıyorum. Komik. (Kutunun arkasında European Servers Only ibaresi var. Ondanda kaynaklanmıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 faturanı ve cd keyın göründügü bi resim cek yolla bunların ikisini kesinlikle ister adamlar senden sana da kullanılmamış bir key yollarlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 o sekilde oluyorsa herkes alır cd, faturayı ve cd keyi ceker, hesap acar olmadı der 2. hesabı da bonus olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Uke said: o sekilde oluyorsa herkes alır cd, faturayı ve cd keyi ceker, hesap acar olmadı der 2. hesabı da bonus olur .. cd keyi eğer belirtilen accde kullanılmamışsa neden vermesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 cd keyle acc acıyorsun zaten.. yukarıdaki durumda kullanılıyor diyor yani 1 hesap acılmıs sen burda 2. talep ediyorsun.. ben diyorum ki 1 cd key alırsın baskası kullanmıs benımkini deyip hesap acıp, yeni key istersin aynı duruma gelir.. yani vermemeleri gerekir bence.. sorunun cd yi satan yerle halledilmesi gerekir o da zor havalar da sıcak daha soguk su ii gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Eğer biri gerçekten kullanmışsa bu CD keyi hesabı bile alırsın o kişiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Uke said: ben diyorum ki 1 cd key alırsın baskası kullanmıs benımkini deyip hesap acıp, yeni key istersin aynı duruma gelir.. yani vermemeleri gerekir bence.. adamlar da maldı ya.. diğer key ile açılan hesabı iptal etmiyecekler.. komik olmıyalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Hesabın ne zaman açıldığını doğal olarak cdkeyin ne zaman kullanıldığını adamlar görebiliyor. Sen bugünden tezi yok fotoğrafları çek gönder blizorta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 o değil de, tbc ve wotlk i direk key olarak blizzden satın alabiliomuyuz artık? bi arkadaşı başlatıcam oyunu kopyaladım da acc ını geri açıcas işalla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 EVIL_DeaD said: mesela benim wow cdsinde guest key die 2tane orjinal key çıkmıştı :DOHA <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 BEnim başıma bu ilk wow classic de gelmişti aldığım yere gittim söledim adamlar bana yeni bir oyun verdi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Blizzarddan mail bekliyorum şuan atsalar ona göre davranıcam aslında. Gitmeyi düşündüm ama onlarda haklı bende haklıyım. Nerden biliceklerki kutudaki keyi kullanıp geri vermediğimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 En az 1 hafta beklersin:( disari cik hava al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 süper zeki arkadaşlar diger accountu adamlar banlarlar ya da keyin sende oldugunu ispatlamasını isterler öyle beleşe accountu bıraktırırlar mı sanıosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Key'in resmini istiyorlar zaten. Kutuyu hem flaş altında hemde flaş olmadan çektim 2 tane yolladım webform ne olur ne olmaz diye. Fatura için herhangi bir yer yoktu bende açıklama kısmında belirttim sadece adıma kayıtlı faturası var diye. Cevap atsalar zaten detaylı halledicezde sıra bize gelmiyor malesef. 2-3 sene önce acc adımı unuttuğumda maili attıktan 2 saat sonra cevap vermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 FreEmoon said: Eğer biri gerçekten kullanmışsa bu CD keyi hesabı bile alırsın o kişiden. lich king keyiyle hesabi alamaz, wow standart keyle alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ekip değişti artik oyun oyunluk çıkıp ticarete döküldü. yakında GM'da oluruz merak etmeyin aylik bir ücret karşılığı. WoW paketini satin aldigin yere gidip yenisini al bence beklemeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Key kullanılıyor lütfen kutuyu ve faturayı fransaya yollayın dediler. 80 tl üstüne soğuk su içtim bi güzel. Zaten oynadiğim oyun vardı arkadaşlarla wow oynamak için almıştım bu kadar uğraşıcağıma kalsın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 karşı ödemeli kabul ediyorlarsa yolla gitsin hiç yoktan iyidir. Birde electro'da acıp geri ambalajlamış olabilirlermi. Yani calisanlar yapmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 fransaya yolla ne ya bide kargo parası :D bence dene şansını baya söv ama 2-3 ay bedava verirler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 birinin cd key sallayip tutma ve o cd keyi senin satin almis olma ihtimalin nedir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 şanslıyımdır baya :D Ya öyle oldu yada kutular ambalajlanırken aral vs yerlerde çalışanlar yürüttü. Ya da tamamen blizzard'ın hatası bi keyi iki kutuya birden koydu. Göndermem imkansız zaten gönderebilseydim bile o parayla yeni kutu alabilirdim sanırım. Bu arada netten sadece key alabileceğim siteler hangileridir birde fiyatlar tam olarak nedir? çok pahalı değilse alabilirim o şekilde. g2play.net buldum fakat fiyat ε47.96 diyor. Bunun TL olarak çevirisi nedirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar