soulberry Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 açıkçası geyik potansiyeli yüksek bi insanım ama pek dışa vurmam bunu. daha insani ve duygusal konuşmaları seviyorum. yeri geldiğinde (bu kalıbı sevmesem de) ben de geyik yapıyorum tabi.. ama geyik haricinde bi şeyler konuşmak zor gibi insanlarla. iki üç derin konu açtığınızda "oo felsefik mi takılıyorz eki eki" diyolar.. ya da ilk başta konuşurmuş taklidi yapıp bikaç dakika sonra hemen sulandırmaya başlıyolar. kendilerini eleştirince de "hayattan zevk almasını bilmiyosun sen" oluyoruz. ne mango bi denklem bu anlamıyorum. hadi her şeyi geçtim, ama "sıyırmış, depresyonda, uçmuş" gibi şeyler söylemeleri geçilecek türden şeyler değil. tabi "gidin cücükler, ben hayatın anlamını çözdüm" diye de gezmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 içine kapan bu onlara iyi bir ders olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Soulberrycim sen garbıça açtıkça trolleniyo :D İçinden geldiği gibi davran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ya bu birazda karşındaki kişiyi tanıma. karşındakiyle nasıl konuşcağını bilmen gerekir. mesela ben X kişisi ile her zaman geyik yaparım. Ama Y kişisi ile ciddi konuşurum ama Z kişisi ile yeri gelir ciddi yeri gelir geyik muhabbet yaparım. bide şu var ciddi konulardan konuşurkende insanları sıkmamak lazım. kısa ve öz tutucaksın cok uzatmıcaksın. arayada bi kaç espri sıkıştırcaksın. karşındaki kişiyide düşün adam hayatı boyunca geyik muhabbet yapmış birden ciddileşirsen tabi ooo felsemi yapıyosun derler. ince taktikleri var konuşmanın muhabbet etmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bunu garbıça açarak geyik potansiyelinin tavana vurulmasına sen sebep oldun! Mis gibin kişisel varken:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 benim ayarlı arkadaşlarım var. abi geyik mi yapıyoruz diyorum evet diyolar, erkek muhabbeti diye tanımlayayım hadi, çok hayvani muhabbetlere kadar yolu gidiyo. ama diyorum ki, abi ciddi bişey diycem, hemen brainstorming ortamı kuruluveriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bu arada hayatın anlamı nedir?? Hayatta anlam mı arıyoruz? Yaşıyoruz ölüyoruz bitiyo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 alıştıra alıştıra söylesen de etki etmiyo bazıları için. sonra ben de mecburen kapatıyorum zaten konuyu. zevk almadan nesine devam edebilirim ki muhabbetin. ama bu kadar garipsenmesini saçma buluyorum. çok sıradışı şeylerden de bahsetmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Böjeek said: ya bu birazda karşındaki kişiyi tanıma. karşındakiyle nasıl konuşcağını bilmen gerekir. mesela ben X kişisi ile her zaman geyik yaparım. Ama Y kişisi ile ciddi konuşurum ama Z kişisi ile yeri gelir ciddi yeri gelir geyik muhabbet yaparım. bide şu var ciddi konulardan konuşurkende insanları sıkmamak lazım. kısa ve öz tutucaksın cok uzatmıcaksın. arayada bi kaç espri sıkıştırcaksın. karşındaki kişiyide düşün adam hayatı boyunca geyik muhabbet yapmış birden ciddileşirsen tabi ooo felsemi yapıyosun derler. ince taktikleri var konuşmanın muhabbet etmeninaynen (tu) ata et ite ot vermiyceksin , ben her adamla ciddi konuşmam neden ? Çünkü adamda o kapasite yok ve bunlar çoğunlukta olunca dikkat et bünyede megalomanlık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kişinin bilgi birikimi ile fln da orantılı bu biraz, insan hiç bilgisi olmayan bi konu hakkında tartışmak istemez. ha ben memnunum ama ev ahalisiyle sabahlara kadar din muhabbetinden kozmolojiye kadar pek çok şey tartışmışızdır bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bilgiden öte düşünce birikimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 http://www.hafif.org/imaj/Clicia+x/258troll-spray.jpg bundan al. sık arkadaşlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Fly said: içine kapan bu onlara iyi bir ders olacaktır ehahehehahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar