peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 canım sıkıldı biraz lod takılim dedim şimdi kendime server arıyorum. Paticikte durum nasıl server zevklimi çok kişi var mı bla bla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 İnsan sayısı az ama oynarım dersen sana rush atarım. Çöp, möp oynamana yarayacak item var mı diye de bakarım. Biraz oynasan daha iyileri düşer zaten. Ara sıra bakınıyorum servera da baal yapacak kadro aranıyorum, pek bulamıyorum. Biraz zorlasak çıkar belki. Tele oluyorum, her boku da temizliyorum tek başıma ama player sayısı fazla olunca, bo da olmayınca özellikle cold immuneları öldürmek sıkıcı oluyor. Bir de yüksek dmg veren 1-2 kişi daha olmayınca çabuk yorulup sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yüklemeleri yapim bi girip takılıcam biraz bakalım nasıl olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 server niye down ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 80in altında adam yok yalnız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ben de yeni başladım ara sıra gelenler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar