pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 http://www.mtvmusic.com/muse_uk_/videos/435512/uprising.jhtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bu muse albümüne cidden hasta oldum. senfoniler bomba baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Muse'da ben bir akım yaratacağım havası var ama başarısızlık da var. Undisclosed Desires'ı keşke Justin Timberlake ile düet şeklinde söyleseymiş Matthew Bellamy. Bir çok gereksiz uzunluğa sahip manasız şarkının birleşmesiyle oluşmuş albüm diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 senfoniler süper abi ya. bıkmadım dinlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 artık çok dinlediğim türde yapmıyorlar ama ilk üç albümü hadi dinleyeyim be dediğimde sıkılmadan seve seve dinlerim, bharın ise yarısını atlıyorum. lakin vaktim yok diye sadece the resistance'ın "en iyi" diye geçen (ultra mk mıydı neydi) şarkısını dinledim, iyi buysa eyvah ki ne eyvah. çok ukala tavırlara sahip olabilmelerine rağmen hoş işler çıkardıkları için severdim adamları şu güne kadar , fakat bu sefer mezapotamik dikey polarizasyonlu türksat a-1 uzay operası kaydettim tarzı saçma açıklamalar üstüne bu albüm gelince baya nefret ettim, öyle böyle değil. albümle ilgili değilmiş gerçi başlık ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 maxigenous said: Muse'da ben bir akım yaratacağım havası var ama başarısızlık da var. +1 Hayran kitlesinden değilim, o yüzden laf pek bana düşmez ama bence Muse popüler hit çıkarınca iyi. Ekstra bir derinliğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar