fmea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 http://www.l2ventrilo.com benim bildigim birtek bu var 200ms civari ping veriyordu bildiginiz baska varsa yazin paylasalim bir forumda l2 de ventrilo clan chat gibi programlarin yasak oldugu yonunda bi tartisma vardi ama cok dikkatli okumadim bun konu hakkinda bilgisi olan varmidir? ayrica lionna da oynayan arkadaslar veya butun paticik olarak bi yerde toplanip oyun oynarken konusabiliriz de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 www.teamspeak.org bizim klandakiler bunu kullaniyo ayrıca yasak degil diye biliyorum bu tarz programlar[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain icq:140353 RANG RANG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 teamspeak daoctada çok kullanılan bir programdı ve bildiğim kadarıyla en iyisi[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kullanımı baya kolay bugun konuştuk 30dk kadar fmea ile. programın sayfasına giriyosunuz listeden server ismini seçiyorsunuz program kendiliğinden açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 yasak olmaması lzm daoctada kullanılıyoprdu[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Piisdaman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 yasak değil biz bütün gün vent deyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar