NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 önceki bölümümde okuduğum yök derslerinden(Türk Dili,Atatürk ilke ve inkilapları vs.)yeni bölümümde muaf olmak istiyorum. ancak duyduğuma göre bu dersler direk olarak cc diye işleniyormuş transkripte. doğruluk payı nedir? var mı aramızda ders saydıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bildiğim kadarıyla onlardan muaf oluyosun transkripte görünmüyor. cc falan yok. yönetmelikle alakalı olarak farklılık gösterebilir belki,öğrenci işlerine sormalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 aynı dert bendede var ders saydırmaya uğraşıyorum. transcriptimi yeni okuluma verdim eski okulum Osmangazi ünide yök dersleri kredisizdi Tarih hariç. yeni okulumda 1 kredi ve bugün bölüm başkanım aradı malesef kredisiz oldugundan sayamıyoruz falan dedi. olay okula göre değişiyor ögrenci işleri sana yardımcı olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar