trix Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 allahsız koc ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 valla gene tüm sectionlar dolu vermiş. millet nasıl ayarlama yapıyor anlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Of ben gene kaçırdım ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 finaller yaklaşıyor.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 finaller mi, kötü hiç bir waiting list'ten asıl listeye geçememem mi kötü karar veremiyorum... 1 ders de bıraktım neyse ki 6 tane derse bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 okulda migros'un hemen yanından taşınan gürsel turizm ve posta kutularının bulunduğu yerde bir süredir tadilat vardı. bugün itibari ile apple store açılacağını öğrendim. hatta asansörün hemen sağ tarafına siyah fonda beyaz elma ile "yakında burada" şeklinde bir apple afişi bile asmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yok artık lol. o değil de allahsız finallere çalışamıyorum, yarına 5 sayfalık essay yazmam gerekiyor, daha başlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 valla bende şaşırdım. dedikodulara göre her öğrenciye macbook dağıtacaklarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dersler 8.30 da basliyor gencler ne is? said: Please kindly be informed that beginning Spring 2010 the classes will start at 08.30. The slot timing is given below. SLOT ST TIME END TIME A1 08:30 09:20 B1 08:30 09:45 A2 09:30 10:20 B2 10:00 11:15 A3 10:30 11:20 A4 11:30 12:20 B3 11:30 12:45 A5 12:30 13:20 B4 13:00 14:15 A6 13:30 14:20 A7 14:30 15:20 B5 14:30 15:45 A8 15:30 16:20 B6 16:00 17:15 A9 16:30 17:20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 rezillik ya, ders sectikten sonra mi soylenir... acayip uyuz oldum sunlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evet ya, hem ders seçtikten sonra söylenmesi hem de final zamanı söylenmesi bayağı kötü oldu ama bu sefer ciddi bir topluluk derslerin 8:30'a alınmasını protesto etmek için toplanıyor. daha doğrusu imza falan toplayacaklar ve dilekçe vereceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ümran kanka mail attı 9.30'da gene dersler. said: Şimdi anlaşılıyor ki dersleri 0830'da başlatırsak bir çok öğrencimiz son derece mağdur olma durumunda olacaklar. Koç Üniversitesi idaresi olarak bilmenizi isteriz ki öğrencilerimiz bizim varlık nedenlerimizdir ve yaptığımız bütün işler ve aldığımız bütün kararlar öncelikle onların durumlarını iyileştirmek doğrultusunda olmalıdır. Bu temel noktadan hareket ederek ders başlama saatleri 0930 olarak değiştirilmiştir. Ders dilimlerinin dağılımını ekte görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tekrardan 9:30'a aldılar derslerin başlama saatini. ilk defa tüm okulun bir konuda böyle bir birlik ve beraberlik içinde olduğunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Yarın ki finaller iptal kar yüzünden. said: Olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Ocak çarşamba günü yapılacak final sınavları iptal edilmiştir. Ofisler açık olacaktır. İptal edilen sınavlar için yeni program ayrıca duyurulacaktır. Bilginize sunulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ekonometri alan/almış olan var mıydı burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bu havada saat 12deki sınavım icin maslaktan sarıyere gitmemi bekleyen okul yonetimine saygı ve sevgilerimi iletiyorum, kendileri mahsur kalsınlar mumkunse allahın dagında bu karda. neymis efendim ogrenciler mahsur kalırlarsa yurtlarda kalabilirlermis, cok iyi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 cok merak ettim, kar sebebiyle carsamba finalleri iptal eden okul bugunku finalleri iptal etti mi? carsambadan da fena bir kar var disarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 etmediler iste, ben gitmedim ama giden arkadaslar aradı az once ilk once elektrikler kesikmis bi de hocalar gec kalıp milleti azarlamıslar falan, gidip bi de 40 dkka sınavın baslamasını beklemis millet. okulu aradım nasıl tatil olmaz diye, dun arasaydınız yurtta bir yere yerlestirirdik sizi arayanlara oyle yaptık dediler. kafayı yemisler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 dün rektör tarafından cit direktörü olarak deniz yüret'in atandığını duyuruldu. zaten bir süre öncesinde oluşturulan bir ekibin başında da gene deniz yüret bulunuyordu. bu ekip ile yapacakları çalışmaları duyuran bir mail atmışlardı. şuanda bahsettikleri projelerden birkaçı yapılıyor, sanırım şubat'da falan bunlardan bazılarına kavuşacağız. okulun en kötü birimlerinden biri olan cit sanırım oldukça sağlam bir yere dönüşecek. macintosh'larla bayağı iç içe olan deniz yüret'in okula açılacak olan apple store ile bir ilgisi var mı yok mu merak etmiyor değilim, bakalım göreceğiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 okula geldiğimden beri okulu çok seviyordum fakat son günlerde çok gıcık bir akademisyen yüzünden biraz soğudum sanki. genede seviyorum, yok yok bir gıcık akademisyen yüzünden zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 çok pahalı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 fakiriz biz anca gezmeye gelebiliyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 orc_lord said: okula geldiğimden beri okulu çok seviyordum fakat son günlerde çok gıcık bir akademisyen yüzünden biraz soğudum sanki. genede seviyorum, yok yok bir gıcık akademisyen yüzünden zor.. kim o akademisyen merak ettim eheh, kesin sarıderelidir ya neyse dfsgsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 trix said: ekonometri alan/almış olan var mıydı burada? Ben.. Çok güzel bi şemsiye modelidir. :D Hele İnsan Tunalıdan alırsan ohoh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 trix said: orc_lord said: okula geldiğimden beri okulu çok seviyordum fakat son günlerde çok gıcık bir akademisyen yüzünden biraz soğudum sanki. genede seviyorum, yok yok bir gıcık akademisyen yüzünden zor.. kim o akademisyen merak ettim eheh, kesin sarıderelidir ya neyse dfsgsfd. yok o değil, bu sene yeni gelen birisi. amerika'dan gelmiş ve odtü mezunu. sanırım birazcık amerika havalarında. ratemyprofessors.com'da 2-3 tane olumlu yorum dışında çok kötü yorumlar almış. sene başında okumuş olsam değiştirirdim, neyse artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar