-all Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 zekeriyaköy'de değil mi orası ya? gerçi getirirler neden olmasın eheh ama 30 ytl'ye getiriyorlarmış ve de bunun közünü nasıl yapacaklar anlamadım, köz biterse ocakta köz mü yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 kushop'u ilk defa senden duydum ama fena degilmis. ozellikle nargile getirmeleri falan bayagi iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ufak bi mangal bırakıcaklar heralde bittikçe koyacaksın sen oradan yarın bi gideyim konuşayım bakayım nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 lan osman üniversitesi diye konu açıyorum garbıca atıyosunuz. bunun adı çok mu güzel. KOÇ üniversitesi. KOÇ ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Değişik böcekler türemiş bu sene karafatma şeklinde uzun arka bacaklı uçuyor özellikle engde :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 anafor onlar, terlik yetmez onlara, masa sandalyeyle vurcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 cidden bu sene asiri derecee bocek mevcut. hatta bugun mail atmislar. orman bakanligi ormanda ilaclama yapmis fakat bizim okulda ilaclama yapilmamis. bu yuzden ormandaki boceklerin cogu bizim okula geliyormus. bu hafta sonu yurt duvarlarini falan ilaclayacaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 s yurdu "kokteyli" ne zamandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=361671 hocam naptın sen ya hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 cok eski hikaye bu :) buarada koc da okuyan arkadaslara tik tavsiye ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Çok eski dediğin 1 yıllık yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 valla eski dediginiz o hikayeyi yeni gordum, ilginc.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Fizik midtermün nasıl geçti orc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 cikan sorular gecen seneki sorulara gore daha kolaydi fakat pek parlak gecmedi benim. yani elimden geleni yaptim fakat sanirim cok iyi calismadim. fizikten 1 gun oncede comp. midterm'u vardi. senin nasil gecti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 okul bugun 6 bucuk dereceydi. hala suzy onune ısıtıcı koymayan yetkililere sesleniyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 35 alırsam sevinicem o derece kötü geçti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 herkes 35 alirsa problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Temennim o yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 valla benimde temennim oyle, umarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Hangi fizik dersi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 pizzacı olayı koç un efsanelerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 phys 102den 15 alıp d+ getirmiştm finalde, zira curve 21di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar