matama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 delimanyakcapkin said: ben 4 sene j yurdunda tek kisilik odadaydim bu sene a yurduna geciorum.bati kampusunde odalar nasi acaba, ucret olarak iki kisilikler daha ucuz ama oda nasil bilen var mi ? altina reklamimizi yazsana olm sponsored by OGI diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Sage said: Osso said: Bu aralar çok gossip girl izliyorum sanırım dgfdg. Kütüphaneci de farmville oynuyodu http://i373.photobucket.com/albums/oo180/osmanozbatir/IMG00317-20090930-1625.jpg Kütüphane dedin de Çok efsanevi kütüphanemiz var ya ahah. 2.30 da coskun var ya adam hala okulda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hehe pati'den birinin videoda oldugunu bilmiyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Osso said: bi de nolucak lan bu otopark sorunu karadenize park ediyoruz resmen 10dk yürü sonra derslerim ya 11 ya da yarımda baslıyor, hergun hergun bu otopark cilesini cekmek zorunda kalıyorum cok acı verici. hatta gecen gun futbol sahasının orda da yer bulamadım 10 dakika dolandım arabayla biri cıksın diye. bi de herkes gaz olmus sanırım okula geliyorlar, 1-2 hafta sonra umarım daha az kisi gelir de otopark sorunumuz azalır =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 İlk hafta sticker istenmediği için babasının arabasını alan geliyor =). Bu haftadan sonra daha düzelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 orc_lord said: hehe pati'den birinin videoda oldugunu bilmiyordum :) coskun patide mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 pardon, bir karisiklik oldu o yuzden pati'den dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 nuwanda said: Osso said: bi de nolucak lan bu otopark sorunu karadenize park ediyoruz resmen 10dk yürü sonra derslerim ya 11 ya da yarımda baslıyor, hergun hergun bu otopark cilesini cekmek zorunda kalıyorum cok acı verici. hatta gecen gun futbol sahasının orda da yer bulamadım 10 dakika dolandım arabayla biri cıksın diye. bi de herkes gaz olmus sanırım okula geliyorlar, 1-2 hafta sonra umarım daha az kisi gelir de otopark sorunumuz azalır =))) banada bu sene okdr bos geldi ki s otoparki falan bombos bence baya az araba sayisi bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 10.30da okula geldim bu sabah, futbol sahasinin yarısına kadar doluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Of sticker almadım ben hala =( yarın sabah beni okul kapısından alıp engineering e bırakıcak gönüllü varmı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Osso said: Of sticker almadım ben hala =( yarın sabah beni okul kapısından alıp engineering e bırakıcak gönüllü varmı :p vardir belki hala daha git bi sor bence. cok seviyorum onlari ya fotokopi falan da yok diince zorla istemiyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sticker konusunde bilgim yok fakat sinirli sayida mi satiliyor her sene? mesela atiyorum donem ortasinda sticker edinebilmek gibi bir durum soz konusu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sinirlama yok. bitti falan derlerde en kotu okan abiye gidin guvenlik muduru, abi yeni geldi araba falan anca ruhsati aldim diyin veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Yok sorun olmuyo ya geçen sene dönemin ortasında aldım ücrette değişiyor zaten aldığın süreye oranla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ya gidin alın sticker, elc yok okulda zaten otopark tam anlamıyla dolmadı, karadeniz'in kenarında var hala boş yer fsgdhdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Şimdi elcler batı kampüsüne taşındılar mı? Valla umarım taşınmışlardır planet birkaç gündür çok rahat direk oturcak yer bulabiliyorsun böyle kalsa iyi olur ahuae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Evet elc erkekleri de oradaki yurtta askeriye gibi yaşıyolar kızlar hala bizim kampüste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 okul cidden gecen seneye gore daha bir bos ama iyi boyle. hani eskisi kadar dolu degil ama cokta bos degil. bu arada dun ve bugun internette yavaslama oldu. acaba bati kampusude rumelifeneri kampusunun internetinden falan mi kullaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Dün gece 3te kapıdan s yurduna kadar yürüyünce sabah ilk işim sticker almak oldu =) Keşke Opsiyonel senelik yada dönemlik satışları olsada springde de uğraşmasak. Batı kampüsü ana kampüsün internetini sömürüyo olabilir ama daha 2 gün önceye kadar sıcak suları ve ısıtmaları yoktu, interneti düzeltirler gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 said: Evlere NARGILE Servisi (Koc Uni haric) To members of KuShop.org E*** A**** 11 October at 19:14 Reply Evlere Nargile servisimiz baslamistir nargile sizin evinize kadar getirilip, hazirlanip , kozler yakilip gidildikten sonra 2,5 saat sonra geri gelinip toplanip goturulecektir bu hizmet icin ryhno cafeye teskkur ederiz. Ahah bu baya abartı olmuş ama güzel servis =) Patiler uygun olunca evde bi nargile partisi verelim bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 haric diyo olm koc uni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 E olum ben evde yaşıyorum farkındaysan, kampüsten bahsediyo adamlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ha dedim ben de ünili olan herkes mi haric acaba dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 daha ziyade ek, sinpaş, yonca'da kalanlar için bu hizmet yoksa okula getireceklerini sanmıyorum, zaten o kadar nargile yoktur ellerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 basın yayına getiriyolar mı acaba ya yoksa hevesim kursağımda kalıcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar