Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koç Üniversitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
delimanyakcapkin said:

ben 4 sene j yurdunda tek kisilik odadaydim bu sene a yurduna geciorum.bati kampusunde odalar nasi acaba, ucret olarak iki kisilikler daha ucuz ama oda nasil bilen var mi ?

altina reklamimizi yazsana olm

sponsored by OGI diye :)
Mesaj tarihi:
Sage said:

Osso said:

Bu aralar çok gossip girl izliyorum sanırım dgfdg. Kütüphaneci de farmville oynuyodu

http://i373.photobucket.com/albums/oo180/osmanozbatir/IMG00317-20090930-1625.jpg

Kütüphane dedin de

Çok efsanevi kütüphanemiz var ya ahah.

2.30 da coskun var ya adam hala okulda :)
Mesaj tarihi:
Osso said:

bi de nolucak lan bu otopark sorunu karadenize park ediyoruz resmen 10dk yürü sonra

derslerim ya 11 ya da yarımda baslıyor, hergun hergun bu otopark cilesini cekmek zorunda kalıyorum cok acı verici. hatta gecen gun futbol sahasının orda da yer bulamadım 10 dakika dolandım arabayla biri cıksın diye.

bi de herkes gaz olmus sanırım okula geliyorlar, 1-2 hafta sonra umarım daha az kisi gelir de otopark sorunumuz azalır =)))
Mesaj tarihi:
nuwanda said:

Osso said:

bi de nolucak lan bu otopark sorunu karadenize park ediyoruz resmen 10dk yürü sonra

derslerim ya 11 ya da yarımda baslıyor, hergun hergun bu otopark cilesini cekmek zorunda kalıyorum cok acı verici. hatta gecen gun futbol sahasının orda da yer bulamadım 10 dakika dolandım arabayla biri cıksın diye.

bi de herkes gaz olmus sanırım okula geliyorlar, 1-2 hafta sonra umarım daha az kisi gelir de otopark sorunumuz azalır =)))

banada bu sene okdr bos geldi ki s otoparki falan bombos bence baya az araba sayisi bu sene
Mesaj tarihi:
Osso said:

Of sticker almadım ben hala =( yarın sabah beni okul kapısından alıp engineering e bırakıcak gönüllü varmı :p

vardir belki hala daha git bi sor bence.

cok seviyorum onlari ya fotokopi falan da yok diince zorla istemiyorlar =)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
sticker konusunde bilgim yok fakat sinirli sayida mi satiliyor her sene? mesela atiyorum donem ortasinda sticker edinebilmek gibi bir durum soz konusu mu?
Mesaj tarihi:
Şimdi elcler batı kampüsüne taşındılar mı? Valla umarım taşınmışlardır planet birkaç gündür çok rahat direk oturcak yer bulabiliyorsun böyle kalsa iyi olur ahuae.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
okul cidden gecen seneye gore daha bir bos ama iyi boyle. hani eskisi kadar dolu degil ama cokta bos degil. bu arada dun ve bugun internette yavaslama oldu. acaba bati kampusude rumelifeneri kampusunun internetinden falan mi kullaniyor?
Mesaj tarihi:
Dün gece 3te kapıdan s yurduna kadar yürüyünce sabah ilk işim sticker almak oldu =) Keşke Opsiyonel senelik yada dönemlik satışları olsada springde de uğraşmasak.

Batı kampüsü ana kampüsün internetini sömürüyo olabilir ama daha 2 gün önceye kadar sıcak suları ve ısıtmaları yoktu, interneti düzeltirler gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
said:
Evlere NARGILE Servisi (Koc Uni haric)
To members of KuShop.org
E*** A**** 11 October at 19:14 Reply

Evlere Nargile servisimiz baslamistir nargile sizin evinize kadar getirilip, hazirlanip , kozler yakilip gidildikten sonra 2,5 saat sonra geri gelinip toplanip goturulecektir bu hizmet icin ryhno cafeye teskkur ederiz.

Ahah bu baya abartı olmuş ama güzel servis =) Patiler uygun olunca evde bi nargile partisi verelim bari =)
Mesaj tarihi:
daha ziyade ek, sinpaş, yonca'da kalanlar için bu hizmet yoksa okula getireceklerini sanmıyorum, zaten o kadar nargile yoktur ellerinde.
  • Yeni Oluştur...