Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koç Üniversitesi

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

Osso said:

bi de nolucak lan bu otopark sorunu karadenize park ediyoruz resmen 10dk yürü sonra

derslerim ya 11 ya da yarımda baslıyor, hergun hergun bu otopark cilesini cekmek zorunda kalıyorum cok acı verici. hatta gecen gun futbol sahasının orda da yer bulamadım 10 dakika dolandım arabayla biri cıksın diye.

bi de herkes gaz olmus sanırım okula geliyorlar, 1-2 hafta sonra umarım daha az kisi gelir de otopark sorunumuz azalır =)))
Sosyal ağlarda paylaş

nuwanda said:

Osso said:

bi de nolucak lan bu otopark sorunu karadenize park ediyoruz resmen 10dk yürü sonra

derslerim ya 11 ya da yarımda baslıyor, hergun hergun bu otopark cilesini cekmek zorunda kalıyorum cok acı verici. hatta gecen gun futbol sahasının orda da yer bulamadım 10 dakika dolandım arabayla biri cıksın diye.

bi de herkes gaz olmus sanırım okula geliyorlar, 1-2 hafta sonra umarım daha az kisi gelir de otopark sorunumuz azalır =)))

banada bu sene okdr bos geldi ki s otoparki falan bombos bence baya az araba sayisi bu sene
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
okul cidden gecen seneye gore daha bir bos ama iyi boyle. hani eskisi kadar dolu degil ama cokta bos degil. bu arada dun ve bugun internette yavaslama oldu. acaba bati kampusude rumelifeneri kampusunun internetinden falan mi kullaniyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece 3te kapıdan s yurduna kadar yürüyünce sabah ilk işim sticker almak oldu =) Keşke Opsiyonel senelik yada dönemlik satışları olsada springde de uğraşmasak.

Batı kampüsü ana kampüsün internetini sömürüyo olabilir ama daha 2 gün önceye kadar sıcak suları ve ısıtmaları yoktu, interneti düzeltirler gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evlere NARGILE Servisi (Koc Uni haric)
To members of KuShop.org
E*** A**** 11 October at 19:14 Reply

Evlere Nargile servisimiz baslamistir nargile sizin evinize kadar getirilip, hazirlanip , kozler yakilip gidildikten sonra 2,5 saat sonra geri gelinip toplanip goturulecektir bu hizmet icin ryhno cafeye teskkur ederiz.

Ahah bu baya abartı olmuş ama güzel servis =) Patiler uygun olunca evde bi nargile partisi verelim bari =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...