Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 doğru söylüyorsun, sonradan yapılan yurtlardan o yüzden bayağı güzel. umarım dışarıya bakıyordur. içeri bakıyorsa çok ama çok kötü olur açıkçası. nasıl yaşarım onu bile bilmiyorum, her dakika gözetleniyormuşum gibi hissederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
donotdisturb Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ben bir gece Koç'un eski (!) yurdunda kalmıştım ziyaret için, doğrusu hala aklımda. Şükretmek lazım ODTÜ'den iyidir sonuçta. bu arada yurtlar karma değil miydi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 legal olarak karma degil ama kimse karismaz kiz arkina ve arklarina :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ben de bir gece illegal kaldım koç yurtlarında. Ertesi gece girişte yakaladılar yemediler bu sefer, arkadaşın başıbelaya giriordu auhzuaa. Koç'un yurtlar efsane, deli özeniorm. Bizde hala bırak karşı cinsi, kendi cinsimizden arkadaşlar bile giremiyor. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 karma olarak sanirim sabanci'nin yurtlarinda kalinabiliyor ama karma kalinabiliyor dedigim 1 kati kizlar 1 kati erkekler icin ayirilmis. boyle olmayabilirde, birisi soylemisti o yuzden emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 henry ford karma yurt, ama odalar karma değil işte eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 karma yurt ne be. basimiza tas yagacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 açın gençlerin önünü güneydoğuda millet 10 çocuk yapıyo burda hala yurtlar şöyle olsun böyle olsun gençler seks yapmasın ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ben koç matematik yerine boğaziçi fiziği tercih ettim çünkü yurtları çok ahlaksızmış koçun sdhjsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kestaneyi çizdirmemek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kim bilir neler yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 valla eksi sozluk'e soyle bir goz atarsaniz cesitli fantazilerini paylasan ogrencilere rastlayabilirsiniz :P bence de birakin ogrenci milletini, takilsin guzel guzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 karışık yurt denince insanın aklına ilk olarak başka bişey gelmiyodur heralde ama yaa soyumuz kurusun dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Deacon said: Ben de bir gece illegal kaldım koç yurtlarında. Ertesi gece girişte yakaladılar yemediler bu sefer, arkadaşın başıbelaya giriordu auhzuaa. Koç'un yurtlar efsane, deli özeniorm. Bizde hala bırak karşı cinsi, kendi cinsimizden arkadaşlar bile giremiyor. peh. rahatlık bakımından cidden ev gibi hatta eve geç saatlerde gidince bile bazen sorun olur ya koç'ta o kadar sorun olmuyor. o bakımdan çok rahat. valla nasıl kaçtın güvenlikten anlamıyorum. normalde belirlenen saate kadar çıkmayınca güvenlik geldiğin kişiyi falan arıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ya arkadaşının arabasıyla falan gelmiştir, id yi unuttum gibisinden laflar edip bir şekilde girmiştir. ya da bagajda girmiştir afsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 öyle olabilir bak, ona birşey diyemem ama görevliler diğer gün giren ziyaretçiyi sorduğu için direk aklıma kapıdan kimlik bırakarak falan girdiği geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 saat 10dan sonra yemek söyleme işi bittikten sonra yurtlarda yaşam kalitesi düşmüştür. yeni batı kampüsünde olay nedir bilmiyorum ama araba varsa ya da arabalı arkadaş varsa sitelere çıkmalı. hatta ikisi de yoksa çıkmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bu donem 11 olacak isalah suan gorusmeler devam ediyor yemek saati icin. halledicez siz rahat olun 1 saat 1 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 28'ine kadar geri donus icin shuttle kaldirma ve direk kampuse kamil koc servisleri ayarlanmis. facebook'da event seklinde elime ulasti.. sizinlede paylasayim: Koc Universitesi - Havalimani, Yenikapi ve Alibeykoy Shuttle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 s yurduna çıkan oda dışarı ormana bakanlardanmış. oda arkadaşımın arkadaşı öğrenmiş ama odayı görememiş. büyüklük olarak nasıldır? bilen var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 iki tane ranzalı 2 kişilik odayı yanyana koy. belki bir metre kadar da daha uzundur. orman derken arka yoldan bahsettiğini varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 evet evet, arka yoldan ama camdan ormani goruyor yanilmiyorsam. diger odaya gore daha kucuk bir cami var sanirim. buyukluk olarak iki kisilik ranzalidan sonra iyi gelecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sticker olmuş 200 ytl ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sticker 200 du zaten. bide s yurdundaki camli odalar ii degil akvaryum gibi direk icerisi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 150 diye hatırlıyordum ben, zam geldi sandım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar