Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 pch kusura bakma stajdan dolayı pek fazla internette vakit geçiremedim. dilersen direk buradan da sorularını sorabilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 12'sinde yurt yerleştirme sonuçları açıklanıyor, hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Umarım ders programıma elleşmezler, şu son dönemlerimi sorunsuz geçireyim de hayırlısı ile bitirek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 fixmen senin hangi bölümdü? anladığım kadarıyla bu sene son senen, hem güzel hem kötü. bilgisayarcı olarak erasmus sonrasında bayağı zor bir dönem bekliyor olacak, onu geçtim daha dolu dolu 2 sene var yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Ben ekonomi başladım, okul beni ekonomiden soğuttu geçen sene uluslararası ilişkilere geçtim, fazlasıyla memnunum ve mutluyum. İvet son senem, normalde bitmesi gerekiyordu bu yaz ama bu bölüm değiştirme, birazda başlarda tembellik fln 1 sene uzadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 sağlık olsun hocam, benimde exchange'den dolayı belki yarım dönem uzayabilir. oradayken koç'ta alamadığım ders yüzünden, bakalım. yurt yerleştirme sonuçları açıklanmış. bu sene istanbullular pek sıkıntılıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 P.tesi Çarşambalarım çok sıkıntı yahu, sabah ilk ders sonra diğeri öğlen 2de abov. Haydi yeni dönem hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Welcome Party '11 için bayağıdır çalışıyorlar. Geçen senekine göre daha iyi olacak gibi görünüyor. Sahne falan bile kurmuşlar. Kafe Pi'de var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 olum bu pigastronun dahilisi neydi ya edit: 3761 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar