Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 facebook'da gelen event'de saatleri şu şekilde yazıyor: 19:00 - MFÖ 20:45 - NİL KARAİBRAHİMGİL 22:30 - AJDA PEKKAN 00:30 - DUMAN FESTİVAL PROGRAMI: 12:00 - KAPI AÇILIŞ 12:00-17:00 - ALTERNATİF SAHNE: - ÜNİVERSİTE GRUPLARI - UNKNOWN ARTIST - PİJAMA EDİRNE BELEDİYE BANDOSU DJ FUNKY C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 beyler axe in tiri var once bi shot atiosun iceri giriosun sonra rus uyruklu axe kizlari masaj yapicak :) bole bir festival :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 18 haziran'da çoğu not açıklandı. açıklanmayanlarda sanırım p.tesi veya salı günü açıklanır. açıklanan notlarda daha sonradan değişiklik yapılabiliyor mu? mesela bir dersten hocaya mail atıp bir konuda itirazda bulunsam ve haklı çıksam, sonradan gerekli değişiklik yapılabiliyor mu? bilgisi olan var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hakli cikman zor ama not donem basladiktan sonra bile degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 CS'e arkadasim geliyor hoca olarak, crypto'cu, alirsiniz dersini artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 gelen arkadaşının adı nedir acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 alptekin kupcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 orc_lord said: 18 haziran'da çoğu not açıklandı. açıklanmayanlarda sanırım p.tesi veya salı günü açıklanır. açıklanan notlarda daha sonradan değişiklik yapılabiliyor mu? mesela bir dersten hocaya mail atıp bir konuda itirazda bulunsam ve haklı çıksam, sonradan gerekli değişiklik yapılabiliyor mu? bilgisi olan var mı :)sen hakli olsan bile o degisiklik yapilmiyor genelde; 2 ornek vereyim oda arkadasim f alacakken b- geldi kiiz kardesiyle karsilikli olarak yanlis notlar girilmis bi sonraki donem farkettiler :D dueltildi ben cevap anahtarinin yanlis oldugunu hocaya kabul ettirdim senin icin uzGunum tum herkesin kagidini bastan okuyamam dedi edit: okuz benim notumu bile degistirmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 e mahkemeye verseydin maddi hatadan mahkemeye verme hakkın var ehe eğer kağıdınızdan o kadar eminseniz verin mahkemeye yada hoca kendisi hatasını kabul etmişse "hocam iyi de mahkemeye mi taşıyayım durumu?" deyin vs ulan ayıp bir de özel okul orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 o oyle olmuyor ;) o dersten iyi alsan da gerisini buyuk riske atarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hani mahkeme dedim gördüğüm iki örnek var bir tanesi marmara hukukda ablamın dönem arkadaşıydı kız gitti mahkemeye verdi ertesi sene mi ne kağıdı tekrar okundu kurulca vs notu ne oldu bilitorum ikinci örnekte benim yüksek lsiasn hocam, o da doktora sırasında mı ne bir sorunu olmuş mahkemeye vermiş kazanmış ama iktisat politikasından uluslararası iktisata geçmişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 peki notumu sonradan değiştirdiklerinde tekrar gpa hesaplaması yada kuais'te yer alan college veya üniversite içerisindeki sıralamaları falan herkes için tekrar mı hesaplıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 sakın mahkemeye gitme dekan veya rektörden randevu al, veya ilk öğrenci dekanına git onunla konuş.. (bilgen bilgin'di eskiden, şimdi kim bilmiyorum ama yardımcı olurlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 gpana yansir digeri hakkinda yorrum yapmayacagim mahkemeye gitsen bile ogretim gorevlisini karsina almadan yap ve cifte standarttan emin ol yani senin durumundakiler ayni notu aldiysan pek birsey cikmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Penthesilea said: alptekin kupcu öğrendiğim iyi oldu, ders alabilme ihtimalim olur. fall 2010 da mı spring 2011'de mi başlıyor kendileri? ya notum konusunda hocaya mail attım, kendisi inceleyip sana geri dönüş yaparım dedi. aradan 2-3 geçti ama dönüş yapmadı. tekrar mail attım ve ona da cevap atmadı. normalde maillerini çok sık kontrol eden ve kullanan birisi olduğunu biliyorum, hatta okuldaki mail konusunda efsanelerden birisi. sizce ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 hocan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 attila aşkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 kararsız kaldım ne yapmam gerektiği konusunda, kendisi belki yurt dışında falandır diye mail atamamış olabilir diye düşündüm. bugün mezun olanların koyduğu fotoğraflarda gördüm kendisini. buralardaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 haha mat 203 mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hayır, 106 benim ki. ne oldu math 203'de de mi benzer durum var yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 advisor'uma hocamın adını vermeden durumu açıkladım. registrar'a dilekçe yazabilirsin dedi. açıkçası böyle birşey yaparsam attila aşkar ile aramın bozulmasını geçtim, cesaret edemiyorum sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 neyse ki ekonomide allahsız diyebileceğim bir insan tunalı var, onun haricinde hepsini severim, efendi adamlar, bir kamil yılmaz'ı merak ediyordum o da gidiyormuş bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 çok uzun zamandır beklediğim mail'i kendisi bugün itibariyle attı. sonuçlarda bir hata olmadığını söyledi. teşekkür edip konuyu burada kapatmak en iyisi olacak galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 hazır tercih vakti falan başlamışken gelmeyi düşünenler varsa onlara yardımcı olabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 koç bilg %50 burslu yazsam mı alt sıralara iyi midir? yada koç makine %50 burslu yine alt sıralara filan (ikisi de garanti hem sıra hem puandan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar