Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koç Üniversitesi

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
facebook'da gelen event'de saatleri şu şekilde yazıyor:

19:00 - MFÖ
20:45 - NİL KARAİBRAHİMGİL
22:30 - AJDA PEKKAN
00:30 - DUMAN

FESTİVAL PROGRAMI:

12:00 - KAPI AÇILIŞ
12:00-17:00 - ALTERNATİF SAHNE: - ÜNİVERSİTE GRUPLARI
- UNKNOWN ARTIST
- PİJAMA

EDİRNE BELEDİYE BANDOSU
DJ FUNKY C.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
18 haziran'da çoğu not açıklandı. açıklanmayanlarda sanırım p.tesi veya salı günü açıklanır. açıklanan notlarda daha sonradan değişiklik yapılabiliyor mu? mesela bir dersten hocaya mail atıp bir konuda itirazda bulunsam ve haklı çıksam, sonradan gerekli değişiklik yapılabiliyor mu? bilgisi olan var mı :)
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

18 haziran'da çoğu not açıklandı. açıklanmayanlarda sanırım p.tesi veya salı günü açıklanır. açıklanan notlarda daha sonradan değişiklik yapılabiliyor mu? mesela bir dersten hocaya mail atıp bir konuda itirazda bulunsam ve haklı çıksam, sonradan gerekli değişiklik yapılabiliyor mu? bilgisi olan var mı :)
sen hakli olsan bile o degisiklik yapilmiyor genelde; 2 ornek vereyim oda arkadasim f alacakken b- geldi kiiz kardesiyle karsilikli olarak yanlis notlar girilmis

bi sonraki donem farkettiler :D dueltildi

ben cevap anahtarinin yanlis oldugunu hocaya kabul ettirdim
senin icin uzGunum tum herkesin kagidini bastan okuyamam dedi

edit: okuz benim notumu bile degistirmedi
Sosyal ağlarda paylaş

hani mahkeme dedim gördüğüm iki örnek var bir tanesi marmara hukukda ablamın dönem arkadaşıydı kız gitti mahkemeye verdi ertesi sene mi ne kağıdı tekrar okundu kurulca vs notu ne oldu bilitorum

ikinci örnekte benim yüksek lsiasn hocam, o da doktora sırasında mı ne bir sorunu olmuş mahkemeye vermiş kazanmış ama iktisat politikasından uluslararası iktisata geçmişti :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Penthesilea said:

alptekin kupcu

öğrendiğim iyi oldu, ders alabilme ihtimalim olur. fall 2010 da mı spring 2011'de mi başlıyor kendileri?

ya notum konusunda hocaya mail attım, kendisi inceleyip sana geri dönüş yaparım dedi. aradan 2-3 geçti ama dönüş yapmadı. tekrar mail attım ve ona da cevap atmadı. normalde maillerini çok sık kontrol eden ve kullanan birisi olduğunu biliyorum, hatta okuldaki mail konusunda efsanelerden birisi. sizce ne yapmalıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...