Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koç Üniversitesi

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
facebook'da gelen event'de saatleri şu şekilde yazıyor:

19:00 - MFÖ
20:45 - NİL KARAİBRAHİMGİL
22:30 - AJDA PEKKAN
00:30 - DUMAN

FESTİVAL PROGRAMI:

12:00 - KAPI AÇILIŞ
12:00-17:00 - ALTERNATİF SAHNE: - ÜNİVERSİTE GRUPLARI
- UNKNOWN ARTIST
- PİJAMA

EDİRNE BELEDİYE BANDOSU
DJ FUNKY C.
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
18 haziran'da çoğu not açıklandı. açıklanmayanlarda sanırım p.tesi veya salı günü açıklanır. açıklanan notlarda daha sonradan değişiklik yapılabiliyor mu? mesela bir dersten hocaya mail atıp bir konuda itirazda bulunsam ve haklı çıksam, sonradan gerekli değişiklik yapılabiliyor mu? bilgisi olan var mı :)
Mesaj tarihi:
orc_lord said:

18 haziran'da çoğu not açıklandı. açıklanmayanlarda sanırım p.tesi veya salı günü açıklanır. açıklanan notlarda daha sonradan değişiklik yapılabiliyor mu? mesela bir dersten hocaya mail atıp bir konuda itirazda bulunsam ve haklı çıksam, sonradan gerekli değişiklik yapılabiliyor mu? bilgisi olan var mı :)
sen hakli olsan bile o degisiklik yapilmiyor genelde; 2 ornek vereyim oda arkadasim f alacakken b- geldi kiiz kardesiyle karsilikli olarak yanlis notlar girilmis

bi sonraki donem farkettiler :D dueltildi

ben cevap anahtarinin yanlis oldugunu hocaya kabul ettirdim
senin icin uzGunum tum herkesin kagidini bastan okuyamam dedi

edit: okuz benim notumu bile degistirmedi
Mesaj tarihi:
e mahkemeye verseydin maddi hatadan mahkemeye verme hakkın var ehe

eğer kağıdınızdan o kadar eminseniz verin mahkemeye yada hoca kendisi hatasını kabul etmişse "hocam iyi de mahkemeye mi taşıyayım durumu?" deyin vs ulan ayıp bir de özel okul orası
Mesaj tarihi:
hani mahkeme dedim gördüğüm iki örnek var bir tanesi marmara hukukda ablamın dönem arkadaşıydı kız gitti mahkemeye verdi ertesi sene mi ne kağıdı tekrar okundu kurulca vs notu ne oldu bilitorum

ikinci örnekte benim yüksek lsiasn hocam, o da doktora sırasında mı ne bir sorunu olmuş mahkemeye vermiş kazanmış ama iktisat politikasından uluslararası iktisata geçmişti :P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
peki notumu sonradan değiştirdiklerinde tekrar gpa hesaplaması yada kuais'te yer alan college veya üniversite içerisindeki sıralamaları falan herkes için tekrar mı hesaplıyorlar?
Mesaj tarihi:
gpana yansir
digeri hakkinda yorrum yapmayacagim
mahkemeye gitsen bile ogretim gorevlisini karsina almadan yap
ve cifte standarttan emin ol
yani senin durumundakiler ayni notu aldiysan pek birsey cikmaZ
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

alptekin kupcu

öğrendiğim iyi oldu, ders alabilme ihtimalim olur. fall 2010 da mı spring 2011'de mi başlıyor kendileri?

ya notum konusunda hocaya mail attım, kendisi inceleyip sana geri dönüş yaparım dedi. aradan 2-3 geçti ama dönüş yapmadı. tekrar mail attım ve ona da cevap atmadı. normalde maillerini çok sık kontrol eden ve kullanan birisi olduğunu biliyorum, hatta okuldaki mail konusunda efsanelerden birisi. sizce ne yapmalıyım?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
kararsız kaldım ne yapmam gerektiği konusunda, kendisi belki yurt dışında falandır diye mail atamamış olabilir diye düşündüm. bugün mezun olanların koyduğu fotoğraflarda gördüm kendisini. buralardaymış..
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
advisor'uma hocamın adını vermeden durumu açıkladım. registrar'a dilekçe yazabilirsin dedi. açıkçası böyle birşey yaparsam attila aşkar ile aramın bozulmasını geçtim, cesaret edemiyorum sanki..
Mesaj tarihi:
neyse ki ekonomide allahsız diyebileceğim bir insan tunalı var, onun haricinde hepsini severim, efendi adamlar, bir kamil yılmaz'ı merak ediyordum o da gidiyormuş bu sene.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
çok uzun zamandır beklediğim mail'i kendisi bugün itibariyle attı. sonuçlarda bir hata olmadığını söyledi. teşekkür edip konuyu burada kapatmak en iyisi olacak galiba..
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...