Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 dasaaa said: adam 18'ini geçeceği 29ekimden önce teslim olacak, 30 olmadan çıkacak içeriden diyenler kazandı... Suçu küçükken işlemiş. Teslim olduğu tarih cezasında neyi değiştirecek? Öyle diyenler hiçbir şey kazanmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 lol. devamlı ifadesine başvurulcakmış. avukat "cem konuşmicak" demiş. rahatlığa bak. peki merak ettiğim, prosedür nasıl? gıyabi tutuklama kesine çevrildiğinde mahkemede konuşmak zorunda mı? konuşmazsa delil yok, salıverilcek öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Kimse konuşmak zorunda değil de konuşmazsa ve delil yoksa tabi ki serbest bırakılır birisi. Ancak olayda epey delil var gibi duruyor. Öyle bir endişeye niye kapıldın ki? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 oha vay be dediğim resmen çıktı. adam cidden yurtdışına çıkmamış istanbul ve çevresinde olan illerde saklanmış. keşke ben ölseydim falan demiş hey allam. ehuha şuan da cem garipoğlu'nun sucuk-ekmek yediği büfeyle röp yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Kendercik said: Kimse konuşmak zorunda değil de konuşmazsa ve delil yoksa tabi ki serbest bırakılır birisi. Ancak olayda epey delil var gibi duruyor. Öyle bir endişeye niye kapıldın ki? (: yok endişesinde değilim işin de, ne bileyim hani yüzde yüz sen yaptın diyemiyo sanırım polis şu an. merak ettim işte sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 patide hukukçular vardı, onların bilgisi ve fikri olabilir. ama şimdi en iyi şey oturup biraz izlemek, ne olacak ne olmayacak görürüz. olay bu kadar göz önündeyken yargının bağımsız olacağına eminim de, sonrası da bağımsız gider mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Hukuk öğrencisi olsam da, arada bir şeyler yazsam da akil bir hukukçunun olayın bütününe dair diyebileceği en sağlıklı şey "medyadan gördüğünüz üzerine boşuna konuşmayın, detaylara hiç mi hiç boşuna kafa yormayın" demek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bengisu Karaca da iyice saçmalıyo. işte böyle bu, yeni gençlik çok cani. ne biçim gazeteci lan bu kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 "Münevver Karabulut cinayeti Türkiye Cumhuriyeti'nin dönüm noktası olmuştur." Bu adam siyaset yapar gibi konuşuyo. Tayyip gibi konuşuyo resmen. Resmen böyle konuştukça antipati duyuyorum bu adama. Mazlum baba rolünden, siyasetçi rolüne bürünüyo. ani ses yükseltmeler, konuşurken masaya vurmalar, parmağını sallamalar falan. ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Kendercik said: Adam öldürme: müebbet 15-18 yaş arası olma: 18-24 yıl hatta duruşmada akıllı uslu durursa cezasında 1/6 kadar indirim, cezaevinde uslu durursa cezasının 2/3'ünü çekip dışarı çıkması mümkün. bunu yanlış yazmışım. Yazdığım şey ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının yaş küçüklüğünden dolayı kırpılmışı. Düz öldürmenin kırpılmışı 12-15 yıl. 18-24 yıl diyenler muhtemelen adam öldürmenin nitelikli halinin cezasını hesaplayarak söylemişler tasarlayarak öldürme veya canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme; ki şimdiden bunların varlığını söylemek imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 elaidi said: "Münevver Karabulut cinayeti Türkiye Cumhuriyeti'nin dönüm noktası olmuştur." kim dedi bunu?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Acılı baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Herkes adama nefret duyuyor ama yapacak bir şey yok adamın içinde olduğu hale bakınca. Malum olayın üzerine bir de medyanın şişirmesiyle çığrından çıktı adamın akli melekeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Abi altyazı geçti zaten çocuk "anlık bişeydi keşke ben ölseydim" demiş. Gayet itiraf bu. Ama bi anlık cinnet olduğundan aşırı aşırı ağır bi ceza da almayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Anlık bişey olmadığı belli savcı düzgünce yazarsa iddanameyi planlı olduğu çok açık.Gidip testere al kızı eve götür bunlar planlı işler.Bir anlık cinnet dediğin bir anda olur, nasıl, neyle, ne şekil öldürdüğünü bilmezsin, gidip testere almazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ya çocuğa da üzülüyo insan. Çocuk yani daha. Bir anlık birşey olabilir, kaza sonucu olmuş olabilir. Kız başka bi adamla mesajlaşıyomuş, o anda bir hırs gelmiştir hatalı davranmıştır falan filan. İki taraf için de kötü. Kafa kesme olayı da büyük ihtimalle cesedi parçalayıp yoketmek istedi ama kafadan sonrasını yapamadı öyle tahmin ediyorum. Münevver'in ailesinde de çok suç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Cinnetin sebebi "efendim, küfretti, bana tokat attı" gibi şeyler olursa yine indirim mümkün. Zaten şu an adam öldürmenin düz halinden azami 15 yıl yiyebilir. Bu cezada hala bazı indirimler mümkün ve infaz kurumunda disiplin cezası falan almayınca 3/2'sini yatıp çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Abi bence kesinlikle planlı bir şey değildir yani. Öyle göstermeye çalışılabilir belki çeşitli sebeplerle ama hiç sanmıyorum yani. Güya suç ortağı da vardı ama kirli otopsi masasından meni bulaşmıştı. Delillerin geçerliliği de değişebiliyo.. Bi cinnetle öldürmüştür. Doğrayacakken yapamamıştır devamını işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Savcının iddianameyi "düzgün" yazması kamuoyunu tatmin etmek için sallamasyon olmamalı tabi. Olayı hiç takip etmedim ve şimdiye kadar da kafa yormamıştım ama, testere alması falan cinayetten önce mi? Sonra olduğu varsayımı üzerine konuşuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bu kadar bilgi kirliliği içinde gerçeği hiç bi zaman öğrenemeyeceğimizden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nileppezdel said: Abi altyazı geçti zaten çocuk "anlık bişeydi keşke ben ölseydim" demiş. Gayet itiraf bu. Ama bi anlık cinnet olduğundan aşırı aşırı ağır bi ceza da almayabilir.. bi anlık cinnetle çekip vurursun balkondan atarsın en fazla bıçaklarsın gidip nalburdan testere alıp doğrayıp gitar kutusuna koymazsan aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Hdi diyelim anlık bir şey oldu. Kaza sonucu hatun öldü de. Kafa kesmek! Hani demin yanında canlı duran birinin , ne kadar bedeni artık şu an da haraketsiz duruyor olsa da. Dur bu sığmaz iki parça yapayım diye kesmek ya da kesebilmek. Önce sağlam bir miğde ardından, ilginç bir piskoloji gerektirir. Ha belki kaza ile çocuk öldürmüş. Başka birisi kafasını kesmiş olabilir. Mesela babaso çocuğun ne de olsa üstünde kızın doku örnekleri bulunmuştu. Ama biraz çnce yaşıyan bir insanı iki parçaya ayırmak, eşya mı abi bu ? Dur, buna sığmaz iki parçaya bölüm diyesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Yahu testereyi onun aldığı ne malum? Kendercik'in dediği gibi bence açık bi şekilde halkı tatmin etmek için böyle yapılıyor. Çocuğu yakıcaklar "biz adaleti gerçekleştiriyoruz zengin çocuğu demedik hakladık" demek için siyaset uğruna çocuğu hak ettiğinden ağır cezaya mahkum edecekler muhtemelen.. Asında kızın otopsi raporunu görmeden konuşmamız da çok saçma tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nileppezdel said: Yahu testereyi onun aldığı ne malum? Kendercik'in dediği gibi bence açık bi şekilde halkı tatmin etmek için böyle yapılıyor. Çocuğu yakıcaklar "biz adaleti gerçekleştiriyoruz zengin çocuğu demedik hakladık" demek için siyaset uğruna çocuğu hak ettiğinden ağır cezaya mahkum edecekler muhtemelen.. Asında kızın otopsi raporunu görmeden konuşmamız da çok saçma tabi.. kamera kayıtları var testereyi alırken nalburla bile konuştular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar