Draven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Gecen sefer Horace'in yardimlariyla yaptigim cizimin yolundan gidereken ve tabiki daha az zaman birseyler yapmaya calistim, ancak berbat oldu, neler yapilmaliydi, neler yapilabilir, butun yorumlari bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hehe, haklisin kanguru oldu tam. isim biraz uzun hikaye. ilk basta paylacomsu birsey yapicaktim soyle sapkalari olan: yaptikdan sonra palyacoyu iyi cizemedigim icin boyle bi yaratiga cevirdim. Evet, kel alaka biliyorum ama bi dahaki sefere basladigim konuya tutuncam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bence çok güzel olmuş resim çizmeyi pek beceremediğim doğrudur ama genede bir yorum ekliyim üst kısımlarda biraz detaya girmişsin ve güzel olmuş ama bacakları haydee ye bırakmışsın gibi bacaklarada biraz detay ve gölgelendirme eklesen çok güzel durucak gibim?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hatta wallpaperime bilem yerleşti derim yakın bir zamanda sağlam bi mini matkap bulursam bunu tahtaya geçirebilirim:) (evet evet tahtaya birşey yaparken kabızlaşmıyorum)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bu torture olaylarına gireceksen daha karanlık çalış hem renkler hemde atmosfer olarak bi de konuyu iyi belirle çok arada kalmışsın mesela ben böyle bi resimde direk gore girmiştim albüme koyduğum resim.. brom un benzer bi resmi var yollarım sana, yardımcı olabilir.[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar