Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tortured Entertainer [rezillik]

Draven

Öne çıkan mesajlar

bence çok güzel olmuş
resim çizmeyi pek beceremediğim doğrudur ama genede bir yorum ekliyim

üst kısımlarda biraz detaya girmişsin ve güzel olmuş ama bacakları haydee ye bırakmışsın gibi
bacaklarada biraz detay ve gölgelendirme eklesen çok güzel durucak gibim?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

hatta wallpaperime bilem yerleşti derim
yakın bir zamanda sağlam bi mini matkap bulursam bunu tahtaya geçirebilirim:) (evet evet tahtaya birşey yaparken kabızlaşmıyorum)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

bu torture olaylarına gireceksen daha karanlık çalış hem renkler hemde atmosfer olarak

bi de konuyu iyi belirle çok arada kalmışsın
mesela ben böyle bi resimde direk gore girmiştim albüme koyduğum resim..

brom un benzer bi resmi var yollarım sana, yardımcı olabilir.[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1
[b][
son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...