ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Merhaba, yeni bir mouse aldım. A4tech xl-740 modeli. Plug and play şeklinde bir mouse olmasına rağmen 3 saattir çalıştıramadım mouse'u. Usb'ye taktığım zaman donanım bulundu diyerek usb full speed diye birşey yüklemeye çalışıyor beceremiyor windowsum. Service pack 3 kullanıyorum. Mouse'un kendi driver'ını yükledim. Anakartımın driverını tekrardan yükledim. Bios'da usb ayarlarında hispeed şeklinde olan bişey vardı onu fullspeed e getirdim. Bunlara rağmen hala aynı hatayı veriyor. Ne yapmam gerekiyor fikri olan var mı acaba ?
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 mouse bozuk bence, o hispeed kullanılamıyor uyarısı genelde usb'si bozulan aygıtlarda çıkıyor. bozduğum birkaç usb wireless ve usb bellekte görmüştüm o uyarıyı :) aslında usb2.0 destekli şeyleri usb1.1 anakartlara taktığında çıkıyor o uyarı da senin anakartın o kadar eski olmadığını var sayıyorum. zaten öyle olsa yine çalışırdı mouse.
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mouse ve klavye olunca yuvarlak baglantı > usb
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 durum şu ki aldığım yere götürdüm adam taktı bilgisayara zart diye çalıştı mouse. Anakartım asus m3a diye bişey 5-6 ay önce bayağı bi para bayılıp aldım 9800 gt ekran kartını çalıştırabilmek için.
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Gaap said: Mouse ve klavye olunca yuvarlak baglantı > usb yuvarlak bağlantı ile de olmadı malesef.
Öne çıkan mesajlar