Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 msn'e girmeye çalışınca yeni bi sürüm olduğunu ve devam etmek için bunu yüklemem gerektiğini söylüyor. yükle diyorum. doluyor doluyor. tam dolunca yukleme başarısız dıyor. detaylarında ''üzgünüz, seçtiğiniz programları bu işletim sistemi üzerine yükleyemezsiniz'' diyor. aşağıda da kapat seçeneği var hiç bişey yapamıyorum. sebebide bulamadım. var mı aynı şeyi yaşayan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?5,4303659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 forum bunla çalkalanıyo ne dıyosun sen.oooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 HocaEfendi said: alttaki sıralamayı takip edin sorun çözülecektir.. C:Program FilesMSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben denedim olmadı oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar