Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PSP]Gran Turismo

Kendercik

Öne çıkan mesajlar

1 Ekim'de çıkacak oyunun incelemesini ign yapmış ancak biraz puanlamada biraz sert girişme olduğu kanısındayım. (6.8)

Yine de hiç GT oynamamış olsam da AI biraz hırboymuş, carreer mode yokmuş ve araç satın almak oyundaki her bir gün için farklı bazı markalar çıktığı için ayrı bir işkenceymiş.

Oyunun en iyi yanı 60fps ile çalışması (ki bu fps değeri de yalnızca PSP Go ile görülebiliyor olabilir mi acaba diye düşünmüyor değilim) ve 800 araç olması.

Sürüş dinamikleri için falan da iyi diyorlar ama konsolda en iyisi ne olur, ne kadar eğlenceli olur hiçbir fikrim yok. Zaten arcade gibi bir sürüş oyunu olacaksa manzaraların ve yarışların çok daha eğlenceli gözüktüğü MotorStorm Arctic Rift oynamayı tercih edeceğim.

edit: son olarak bildiğim kadarıyla bildiğim hiçbir GT versiyonunda hasar olgusu mevcut değil ve bu da yarış dinamiklerini simulasyonuz biz diye ortaya çıkan oyunlar bakımından saçma sapan etkiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

[quote=EUROGAMER]This will be a particular issue for people who struggle to find local competition, because there's limited fun in racing against your own times, and the CPU-controlled cars in single-player are thoroughly boring opponents. With no damage modelling or penalties in this mode for ramming, you can bully other cars out of the way on the first corner and then stay ahead without much difficulty. When you come up against speedy foes, they telegraph manoeuvres, stick to the racing line and make little effort to protect themselves while cornering.

İhtiyacım olan bir yorum buldum Eurogamer'da. Hatta ign gibi "ben gt manyağıyım, hastasıyım" demeyen, bana çok daha fazla şey ifade eden bir inceleme.
Sosyal ağlarda paylaş

e çünkü arcade oyunu gibi..

gt5'e hasar koymuşlar. aracın üstü çarpışmalarda hâlâ hasar almıyor falan.

clarkson'ın gt 4 ile ilgili yazısı vardı "millet abartıyor bu gerçekçi falan değil" diye..

pc yarış simleri çoğu konsol sim oyunundan kat be kat çok daha kalitelidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Clarkson da bilmiyorum, gt de daha önce hiç oynamadım ama sanırım fazla abartılıyor. GT serisiyle ilgili yorumları hep dikkatle izlemişimdir de toplayınca araç sayısının fazlalığından başka hiçbir numarası yok galiba tüm serinin. Bir de eğlenceli galiba da, simulasyon etkisi yaratsa bu kadar fan edinmezdi herhalde kendine. PSP versiyonu dahil çoğu versiyonu için insanların simulasyon görüşünü desteklediği argüman motorun ön, arka veya her iki aksa güç veriyor olması arasındaki farkın hissedilebilir olması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...