bbraun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Merhaba, baslikta belirtildigi gibi PVM karakterimde discordance ve peacemaking yeteneklerini gelistirmeyi dusunmekteyim, bunun bana fayda ve zararlari ne olabilir? discordance avantajli bir yetenekmidir?. Bundan 5 sene öncesinde oyuncularin peacemaking yetenekleri ile yaratiklari etkisiz hale getirip mevcut tame edilmis ejderhalari ile kestiklerini hatirliyorum. Velakin günümüzün sartlari farkli oldugundan ötürü bu konuda sizlere danismak istedim. Bu konuda bana yardimci olabilirseniz mutlu olurum. Tesekkürler. Düsünmekte oldugum yetenekler. said: Mage Meditasyon Animal Taming Animal Lore Musicianship Peacemaking Discordance / yada / Veterinery
Querral Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bence en iyisi bu şekilde: -Animal Taming -Animal Lore -Veterinary -Magery -Evaluate Intelligence -Meditation Çoğunu 120 yaparsın kalan yerede Focus... Bu kombinasyonla rahatlıkla tek başına Bone Daemon, Rend, Miasma vs. kesilebilir.. Hatta yanına yardımcı bi mage alıp 2 kişi Melisande bile alabilirsiniz.. Peerless kesmek için en ideal kombinasyonlardan biridir..
bbraun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Querral said: Bence en iyisi bu şekilde: -Animal Taming -Animal Lore -Veterinary -Magery -Evaluate Intelligence -Meditation Öncelikle tesekkürler cevabiniz icin, peace eskisi gibi etkili olmadigi anlamini cikarabilirmiyim bu yazinizdan?
Blazing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 peace etkilide mageryi petin canını doldurmak içn kullanrsın yada cesitli combat buyuleri var magery daa işine yarar
Öne çıkan mesajlar