Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Selamlar , Casper TW7 model laptopum açılmıyor , anakarttan 1 uzun 3 kısa 1 uzun 3 kısa şeklinde bir hata kodu geliyor.. Yerli marka olunca bilgisayar içindeki donanım listesini bile tam bulamadım netten , anakart marka model den 100% emin degilim o yuzden . Sizce bu biplemeler ne anlama gelebilir ? Bi yerde keyboardla ilgili oldugunu bi yerde RAM ile ilgili oldugunu falan okudum ama bilemiyorum.. not : Ekrana hiç birşey gelmiyor , elektrikte gelmiyor , mat siyah şeklinde kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 en saglıklı yol casper müşteri hizmetlerini araman yada servise götürmen,laptop oldugu için parçaları başka pc de deneme şansın da yok gibi. Cpu,ekran kartı ve anakart 3 lüsünden bir yada birkaçı uçmuş gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Casper servise götürmek masraflı ve uzun , hiçbirşey yapmasalar 15 TL kargo alıyorlar ,yoksa kendin goturup getiricen taa Umraniyedeki yere !.. Ben servisi arıyım en iyisi , belki bişey bulabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ya ramdir ya ekran kartıdır (2 miydi ekran kartı neydi?).. önce aç, ramleri bir kontrol et. ramlerin vidalarının filan ayrı olması, kolayca açılabilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Sorun RAM lerden , orjinal gelen RAM bozulmuş - Allahtan KINGSTON marka ilk daha laptopu alırken ekstra ram taktırmıştım , onu tek bırakınca çalıştı alet ... Casper ın orjinal verdigi dandik RAM in altında da , Warranty void if removed yazıyor anasını satıyım :D Ekstra bi RAM daha almakta fayda var , 30-40 dolardan fazla degildir umarım edit : Ram lerin yerini degisitirince yine çalıştı , alla alla =) Neyse gittigi kadar boyle gitsin bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ramlerin Mhz'leri farkli ise o sorunu yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar