Jinni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Bir tek ben miyim bu filmi onlarca kere seyredip her defasında bir kez daha hayran kalan? Çevremde hiçkimse filme bayılmıyor, kendimi yalnız hissediyorum bu konuda. Filme hayran aranıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ben de severim,vampirlere özel ilgim var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abraham van helsing... yani söylemesi bile bir vampir için küfretmek gibi... -senin kanın emicem... -hadi ordan abraham van helsing -senin ananı avradını... -dur sana bir kazık atiim de aklın başına gelsin[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Sadece vampir hikayelerine beslediğim hayranlıktan izlemiş olduğum bir film. Hele Antony Amca olmasa hiç çekilmez gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bende çok severim o filmi nedendir bilmem =) wynona riderı da seveirm, belki ondandır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 gary oldman da iyi olsa gerek bu filmde ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Jinni, 07 Kasım 2003 04:22 tarihinde demiş ki: Bir tek ben miyim bu filmi onlarca kere seyredip her defasında bir kez daha hayran kalan?hayır, ben de varım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 +1 bende varım[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 [b]Gelmish gecmis en iyi vampir oyksu Bram Stoker ın hikayesidir.Ben ingilizce romanını okumustum beni cok etkilemisti.Sadece korku yonunden degil bir ask hikayesidir bana gore [Bu mesaj Albatros tarafından 15 Haziran 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bu filmi defalarca zevkle izledim taa ki düne kadar. dün izledim, eski tadını vermedi.artık eskisi kadar sevmiorum[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: jankis, 14 Haziran 2004 10:33 tarihinde demiş ki: gary oldman da iyi olsa gerek bu filmde ? baya iyi.. anthony hopkins winona ryder keanu reeves .. oyunculuk, senaryo güzel ama sanki fazla aceleci gibi geldi bana.buffy izliyormuş gibi hissettim.gerilim yaratma konusunda da aynı şeyi söyleyebilirim herşey löppadak olup bitiyor.germe işlemi uzun ve aşamalı bi işlem olmalı :P romantizm i tam not alır ama :D[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar