Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duyuru !!! ( Okuyunuz...)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar başlığı sticky yapmıyorum bu topicde sadece birkaç şeyi belirtmek istedim,msnime "bişi yazdım tutorial'a eklermisin" vs... gibi istekler geliyor.Şimdi bu konuyu biraz daha açayım,örnek bir UO bölümünde olduğu gibi bizde yakında bir tutorial bölümü açacağız,bu bölümde neler olmalı,neler yazılmalı,nasıl yazılmalı,neler belirtilmeli,nelere dikkat edilmeli aşağıda hepsini belirteceğim.Yakında açılacak Tutorial bölümümüz umarım her türlü sorunuza yanıt olacaktır.Tutorial tipinde bir yazı yazan arkadaşları da tutorial'a ekleyeceğim tabi.
Peki nedir tutorial bunu bilmeyenler içinde belirtelim tekrar tutorial oyuna yeni başlayanlar veya sorunlarına cevap arayanlar için bir genel bölüm gibi birşeydir.Örnek verecek olursak http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33466 gibi bir bölüm bu.Yani uzun lafın kısası Sıkça Sorulan Sorular bölümü.

Şimdik bu bölüme yazılarınızın dahil olması için ne tip bir yazı hazırlamalısınız onuda belirtiyorum.
1.İmla hataları yapılmamalı,resmi bir yazı hazırlanmalı,yazı içinde ascii veya ne derler ona r33k miydi onun gibi sayılarla belirtilen harfler yazılmamalı.
2.Her yazı açık olmalı,bilmeyenler için en aydınlatıcı ışık olmalı.

belirteyim herşeyi almayacağız tabi tutorial bölümümüze :)

Tutorial bölümümüz yaklaşık 2 haftaya kadar açılacaktır.Bu arada bölümümüze tutorial bölümüne girmesi için yazılarınızı yazabilirsiniz.Tutorial olabilecek birkaç örnek : Nasıl yeni skill alınır,kazanılır - Irklar,Classlar ve Özellikleri gibi...Tabi bunlar sadece birkaç örnek hadi bakalım k.o'cu patiler.

Bölümün açılmasını isteyen ve destek olan herkese teşekkür ederim,umarım istediğinizi bi derece karşılayacaktır bu bölüm[signature][hline]Bless me, undress me,just for Bloody.
[b]E-Mail:
admin@frp-tr.com | ICQ: 124744

[Bu mesaj FRP_Master tarafından 15 Haziran 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...