nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 2-3 ay kullandim sadece gecen sene 3Gye gectigim icin. o gunden beri evde duruyordu artik satmaya karar verdim. cok cizikli degil alet en kisa zamanda resimlerini koyucam zaten. kullandigim donemler boyunca kilifli ve ustunde koruyucu filmle kullandim. 16gb lik modeldir, kayitlidir. yanliz alan arkadas tekrar bi jailbreak-unlock yapsa iyi olucak. uzerinde im+ falan gbi programlarla yuklu verebilirim, kendim icin satin almistim bu programlari benim accountumdan ona da yuklerim. fiyat olarak 650tl dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bir up daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 E resim koyarım demişsin? Resim olmadan satış zor biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yalniz ilk generasyon iphone a 650 tl istemek biraz fazla olmus sanki, ben 200 dollara sattim gecen sene benimkini, yenilerini (3gs) burda (long island) 600 dollara unlocked satiyorlar mallarda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben sıfırını 359 liraya aldım 2 yıl garantili 16gb ne özelligi varda 650 oluyo o dsfgxjdg 2 tane mi veriyosun arkadaş aldı 540 32gb yeni nesil touchlardan sıfırı bu dedigim 2. el fln degil paşalar gibi temiz kutusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Spiegel said: yalniz ilk generasyon iphone a 650 tl istemek biraz fazla olmus sanki, ben 200 dollara sattim gecen sene benimkini, yenilerini (3gs) burda (long island) 600 dollara unlocked satiyorlar mallarda =) türkiyedeki ipod fiyatına 3-4 tane alınabiliyor orada yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sahibinden ve gittigidiyor fiyatlarina bakip yazdim isteyen girip baksin. amacim pahalayi satmak degil, yoksa 150 dolara 3g getirten arkadasim da var. ama herkes oyle alamadigi icin bu fiyati yazdim gereksiz troll yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Sen bi güzellik yapsanda tüm pati bahsettiğin rakamdan trici'ye geçse hatta tricies sahibi falan olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar