Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 rus aksanlı ingilizce tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ispanyolca ogrenince italyanca ogrenmis sayılıyorsun.. ben bi meksikalının bi italyanla gayet konustuguna sahit oldum.. biri ispanyolca biri italyanca konusuodu gayet anlasıolardı.. go go ispanyolca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Seçeneklere bakınca ispanyolca diyorum, asla demişsin ama fransızcayı düşünmeni tavsiye ederim. Rusça da zor olabilir ama yine de önereceklerim arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ayrıca evet ispanyolca öğrendiğinde italyanca ve fransızca öğrenmek kolaylaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 oh mucho papitooo el mendo alerende dkfljsdklfsjdkl tabiki ispanyolca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tabiki ispanyolca, cunku dunyada ki 2. dil ispanyolca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ALMANCA / japonca mühendislikte ii gerisini salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar