Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Death Note cebinizde, Zangetsu elinizde, Kunai'ler belinizde, Nakama'larınız yanınızda, Kyuubi'niz içinizde, Gundam'ınız hangarınızda olsun. Kandiliniz mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Kadir gecesi değil mi bu gece? Yazıyı okuyunca bir an Anime gecesi sandım. Herkesin Animesi. Pardon Kandilini kutlar. One Piece 417. bölümü izlemeye başlar. Hatırlattığın için saol bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 forward mesajlar geliyo bana, ne yazık ki hiç bi anlam ifade etmiyo artık. aramak zor olmasa gerek illa akıllarına geleceksem. sabahtan beri çiçekli böcekli bi sürü mesaj geldi, savaş açıcam arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 benim en yaratıcı bulduğum mesaj MİNAREDEN ATLARIM KANDİLİNİ KUTLARIMdır. yıllardır görüşmediğim bi arkadaşımdan gelmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 "Gecen barda gündüzün cafede olsun. Altında BMW x5 in üstünde Levis kotun olsun. Hep iç kafan güzel olsun. Gecen yatağında gündüzün msnde olsun. Müziği aç bass ı koy komşular kopsun. Hayatın neşeli kandilin Mübarek olsun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 alayınızın kandili mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 seninki biraz söver gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bugün akşama kadar telefonum susmadı kandil mesajlarından adamlar sevap kasıyor akşama kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 gözünüz işte , eliniz oynaşta olsun , kandiliniz mübarak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 trainspotting23 said: alayınızın kandili mübarek olsun Bir gün peder arabayı sürerkene. Sürekli kandil msj ı gelmekteydi telefonuna. Bana verdi telefonu, ''Evladım , şu kandil msj ı atanlara msj atta ayıp olmasın'' , dedi. Ben ''Tamam '' , dedim. Aldım telefonu elime. Msj atan herkese. ''Bende Senin'', '' Bende senin'' diye msj attım. Bababm bir gün sonra öğrenmiş eve geldi. O ne lan öyle millete söver gibi msj atmışsın demişti. O gün bu gündür. Böyle bir durumda kaza yapmak payasına msj a kendisi cevap vermekte arabada. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Lancelion said: "Gecen barda gündüzün cafede olsun. Altında BMW x5 in üstünde Levis kotun olsun. Hep iç kafan güzel olsun. Gecen yatağında gündüzün msnde olsun. Müziği aç bass ı koy komşular kopsun. Hayatın neşeli kandilin Mübarek olsun" o zaman gemliq sTyLe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bu bir kandil kutlama mesajıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 lan bana kimse kandil kutlama msjı atmadı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bana da. ama bişi kaybetmedik sanırım kaybettik mi yoksa hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kapıya cocukların gelmesinden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 dün 250 kere böldüler uykumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar