Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kandil kutlama mesajları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forward mesajlar geliyo bana, ne yazık ki hiç bi anlam ifade etmiyo artık. aramak zor olmasa gerek illa akıllarına geleceksem. sabahtan beri çiçekli böcekli bi sürü mesaj geldi, savaş açıcam arkadaşlara.
Mesaj tarihi:
"Gecen barda gündüzün cafede olsun. Altında BMW x5 in üstünde Levis kotun olsun. Hep iç kafan güzel olsun. Gecen yatağında gündüzün msnde olsun. Müziği aç bass ı koy komşular kopsun. Hayatın neşeli kandilin Mübarek olsun"
Mesaj tarihi:
trainspotting23 said:

alayınızın kandili mübarek olsun

Bir gün peder arabayı sürerkene. Sürekli kandil msj ı gelmekteydi telefonuna. Bana verdi telefonu, ''Evladım , şu kandil msj ı atanlara msj atta ayıp olmasın'' , dedi. Ben ''Tamam '' , dedim. Aldım telefonu elime. Msj atan herkese. ''Bende Senin'', '' Bende senin'' diye msj attım. Bababm bir gün sonra öğrenmiş eve geldi. O ne lan öyle millete söver gibi msj atmışsın demişti. O gün bu gündür. Böyle bir durumda kaza yapmak payasına msj a kendisi cevap vermekte arabada. :D:D:D
Mesaj tarihi:
Lancelion said:

"Gecen barda gündüzün cafede olsun. Altında BMW x5 in üstünde Levis kotun olsun. Hep iç kafan güzel olsun. Gecen yatağında gündüzün msnde olsun. Müziği aç bass ı koy komşular kopsun. Hayatın neşeli kandilin Mübarek olsun"

o zaman gemliq sTyLe
  • Yeni Oluştur...