Abilify Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Patide gördügüm en kolpa topiklerden biri.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 o değil de iklime uygun kıyafetimin yok denecek kadar az olması kötüymüş. odadayım diye seks maşin şeklinde geziyorum da, dışarıda napıcam lan. sonbahar gelsin yeter
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ehehe yazık lan:D özledim seni hemen bi gate açıcam sana.. bu arada orda bi loxias ile bi ne? bişeyler? ne? sana anlatacağım çok bomba şeyler var hala^^ merakından çatla,rüyalarına gireyim, izmirde 'meme meme' diye gezerken birden aklına geleyim direk testosteronların ters tepki yapsın hayata küs, nightmare of eternalus olayım heheh uhuh:D x.o x.o gossip girl...
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 olm facebookta gizli grup kurucam beren sen ben, orada coşabiliriz. şimdi msn açardım da okula gideyim bi.
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 olm semih benim .. ayıp lan :( üstümden prim yapanlara burdan şeyimi yolluyorum.
Öne çıkan mesajlar