en kestirme yol sanırım, partition magic le yeni bi partition yaratmak ve oraya win98 kurmak
bir de aklıma ses kartı sürücülerinin gariplik yapabileceği geliyor. gelişkin bi kart sa belki ayarlarından faaln bişiler yapılabilir.
bir de şeyi deneyebilirsin başlat->çalıştır dxdiag
dan o oyunları oynamadan önce d3d ddraw acceleration ı nı disable edebilirsin yine işe yarayabilir.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
ses kartı onboard
driver kurmadan da çalışıyor bir sorun çıkardığını görmedim
driver kurunca da normal, ancak bu bahsettiğim takılma oluyor yine de.
dxdiag dan dediğini deneyeceğim saol.benim aklıma ilk gelen şeylerden biri oldu farklı işletim sistemi kurmak, onu da cdsini bulunca deniyeceğim.[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0
:::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama:::
Öne çıkan mesajlar
Rahan
bir de aklıma ses kartı sürücülerinin gariplik yapabileceği geliyor. gelişkin bi kart sa belki ayarlarından faaln bişiler yapılabilir.
bir de şeyi deneyebilirsin başlat->çalıştır dxdiag
dan o oyunları oynamadan önce d3d ddraw acceleration ı nı disable edebilirsin yine işe yarayabilir.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
driver kurmadan da çalışıyor bir sorun çıkardığını görmedim
driver kurunca da normal, ancak bu bahsettiğim takılma oluyor yine de.
dxdiag dan dediğini deneyeceğim saol.benim aklıma ilk gelen şeylerden biri oldu farklı işletim sistemi kurmak, onu da cdsini bulunca deniyeceğim.[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
akıl sağlığımı yitirmeye başladım..[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
:([signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1
[b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama]
Sosyal ağlarda paylaş