Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski oyunlarda makinenin kitlenmesi

arcane

Öne çıkan mesajlar

Makine kitleniyor, tek çözüm resetlemek.Yeni oyunlardan (son 1 yılda falan çıkanlardan işte yakın tarih..) bi tek runaway de oluyor bu sorun
baldur's gate 2
fallout
diablo
bunlarda makine direk takılıyor

yeni oyunlarda hiçbir sorun yok

neden olabilir ?[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0
:::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama:::
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 12 Haziran 2004 01:19 tarihinde demiş ki:
ekran kartı sürücülerinin eski versiyonlarını deneyebilirsin belki olur bişiler?
ekran kartımın cd sini bulamıyorum, driver ı hep nvidia dan çekerim.orada varsa eski bi detonator yüklesem aynı işi görür mü ?[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0
Sosyal ağlarda paylaş

sp 1 ve gereken yamalar ....surucunlerini guncelle..... baska bir sey olamaz ancak eger kopya oyunlarla oynuyosan ki kuvvetle muhtemell onlari kopyalayan eleman acaleden bir kac seyi unutabiliyo...1byte lik dosyayi yazmayi unutsa sen o oyunda sorun yasarsin...yada arka planda calisan bir seyde olabilir ctrl alt del ile bir bakalim kafani bozan tanimadik bir pro goruyosan onu kapat...sonra exploreri de kapat sonra explorer.exe deyip bastan baslat bakalim ne olacak
Sosyal ağlarda paylaş

en kestirme yol sanırım, partition magic le yeni bi partition yaratmak ve oraya win98 kurmak

bir de aklıma ses kartı sürücülerinin gariplik yapabileceği geliyor. gelişkin bi kart sa belki ayarlarından faaln bişiler yapılabilir.

bir de şeyi deneyebilirsin başlat->çalıştır dxdiag
dan o oyunları oynamadan önce d3d ddraw acceleration ı nı disable edebilirsin yine işe yarayabilir.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Sosyal ağlarda paylaş

ses kartı onboard
driver kurmadan da çalışıyor bir sorun çıkardığını görmedim
driver kurunca da normal, ancak bu bahsettiğim takılma oluyor yine de.

dxdiag dan dediğini deneyeceğim saol.benim aklıma ilk gelen şeylerden biri oldu farklı işletim sistemi kurmak, onu da cdsini bulunca deniyeceğim.[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...