peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ben aseksüelim madam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 y reet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 @"neden garbage?": konu dışı'nda ne kadar ciddi bi şey açarsan aç troller her zaman gelebiliyo. o yüzden konu dışı ve garbage pek farklı değil benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 o zaman futbola aç eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 gel koya aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 [img=http://img2.imageshack.us/img2/6128/sabahereksiyonu.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ben de kullaniyorum annem içiriyor bi de.Psikolojik olarak çökmüşüm de ben farkında değilmişim de zor nefes alıyormusum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 kafana taktığın spesifik şey neyse onu çöz. çözüm de basit, düşüneceksin, çözümü yoksa akışına bırakacak takmayacaksın. onun haricinde ilaçların çok bi etkisi olduğuna inanmıyorum. sonuçta kafada bitiyor olay. yetin. kullanmışlığım olmasa böyle konuşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 psikiyatrların söylediği şey: hastayı bilinçsiz şekilde telkin etmeyin.kendi kendinin doktoru ol bilmemne boş şeyler söylemeyin. bize bırakın bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 doktorlar para tuzağı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ben psikoloji okuyorum dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 iki yıl kadar önce öss stresi var çok karamsar bu herif diye prozac kullandırtılmıştım 6 aylığına böyle gökkuşakları unicornlarla dolu bir mutluluğa götürmeyeceği barizdi de, bende ters tepti iyice karamsar suskun oldum, kullanım sonrasında da zeka geriliği/dalgınlık gibi bişey oldu, üniversitemin ilk senesi tezeğe sardı sırf bu yüzden ama ikinci sene de ne olduysa eskiye döndüm anlamadım. prozac aspirinvari bir şey artık da şahsi tecrübem bunudr, düşmanıma tavsiye ederim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 naptın birader son mesaj benimki olucaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 pardon dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar