Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 aynı sorunu yaşayan var mı? acaba lokal bi sorun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 açılıyor her blog sayfası, sorun sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 patiyi açıyom onu açamıyom.. bölgesel sorun var galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ktunnelden hallettim işimi. saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 şu an benimki de açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Google'a DOS atak mı var acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 "Cin Ruhi" said: Google'a DOS atak mı var acep.. uuu Im so scared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 haha çok komik. firefox gizli tarama başlat dedim. çat açıldı. şimdi normal mod'da da açılıyor. sanıyom cookielerle ilgili bi sorun. edit: yine gitti. sorun ne anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Çok ilginç bi şekilde şu an ben de hiçbir blogspot sayfasına giremiyorum. Google reader'dan okuyabiliyorum ama sitelere gidemiyorum. Alalla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bir açılıp, bi kapanıyordu. Şu an açık. Umarım sorun giderilmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hala açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abi "acilmiyor" degil, "acamiyorum". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Yoo, hiç de değil. Benim açmam sitenin açılabilir olduğu anlamına gelmez. Bir sorun var bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Bende de açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Aldığımız servisle yetinmeyi sürdürdüğümüz sürece Türkiye'deki internet sağlayıcıları bizi türlü şekillerde dömeltmeye devam edecektir. Siteler de sansürlenir, ulaşım da engelleniyor, timed out da olur. Her bir halt olur bu memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yav said: Yoo, hiç de değil. Benim açmam sitenin açılabilir olduğu anlamına gelmez. Bir sorun var bildiğin. bu konu her güncellendiğinde linklere bakıyorum, hepsi de açılıyor. tracert filan deneyin, bir bakın, çünkü sorun açamayanlarda. yok istemiyorsanız denemeyin, ama sorun yine açamayanlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sözlükten baktım, http://downforeveryoneorjustme.com/blogger.com http://twitter.com/Blogger/status/4055809387 We are aware of multiple reports of difficulty accessing Blogger in Turkey. We are investigating, stay tuned. ilk site yok site kapalı aga diyo ama adamlar da öyle demiş. du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mum_Chamber said: yav said: Yoo, hiç de değil. Benim açmam sitenin açılabilir olduğu anlamına gelmez. Bir sorun var bildiğin. bu konu her güncellendiğinde linklere bakıyorum, hepsi de açılıyor. tracert filan deneyin, bir bakın, çünkü sorun açamayanlarda. yok istemiyorsanız denemeyin, ama sorun yine açamayanlarda.. hee peki ozmn :d söyleyelim blogspot tayfasına boşuna uğraşmasınlar. baksana canlarım araştırıyorlarmış :( said: We are aware of multiple reports of difficulty accessing Blogger in Turkey. We are investigating, stay tuned. bi bilseler türk internet kullanıcılarının kazma olduklarını abudik gubudik aparatlarla uğraşıp sitelere ulaşamadığını.. aah ah edit: ha bu arada farkettim bende açılıyor şu an her şey. üstelik hiç çaba sarfetmedim bastım açıldı yani xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 var ya tam da blog açıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 opendns kullanmayın, ben otomatiğe getirince açıldı. ama yine arada arıza yapıyor, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 direk geçtim tumblr a. bence daha kullanışlı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 evet bi sorun var blogspotta, yakında bi kapanma bilebilir, ben dns kullanıorum şuan açılıo, ama onun dışında açılmıyodu. üst katımızda kablonet var benimki gibi, onlarda açılıo. kuzenimi arıyorum açılıo, ankarada evden deniyorum açılmıyo falan filan. bazı dns serverlarda sorun var muhtemelen. eğer kasti yapılmadıysa, düzelir yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 açamıyorum çıldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar